Jump to content

KINGro

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KINGro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Idul meu este king_freelancer Edit: prima data am omis o litera la id.
  2. Normal ca am facut si asta, doar nu adunam intrebarile degeaba Nu trebuie sa tasteze nici un cuvant, verifica in timp real, intrebarea din joc cu cele din baza de date.
  3. Am zis mai devreme, zilele astea nu am asa mult timp. Dupa ce termin ce am de facut, o sa-mi fac timp pentru a scrie un tutorial. 1. Cum se captureaza raspunsul corect. 2. Cum trimitem datele intr-o baza de date. 3. Interogarea raspunsurilor din baza de date. 4. Afisarea raspunsului corect, chiar daca intrebarea are mai multe variante de raspuns.
  4. S-a mai zis. Da, raspunsurile apar dupa ce toti jucatorii au raspuns la intrebare. Raspusurile se captureaza intr-o baza de date, am zis: pentru metoda care o folosesc eu nu imi trebuie secretKEY pentru decodarea intrebarilor si raspunsurilor.
  5. Da, este o idee buna, dar deocamdata nu am timp.
  6. Astept sa isi dea cu parerea cei cu experienta. La fel se pot extrage si raspunsurile, fara sa fie nevoie de SecretKEY pentru decodarea lor. Pentru cei care vor programul gata facut... n-au decat sa astepte mult si bine.
  7. Priviti imaginea :shock: Ce parere aveti? :wink:
  8. NIMIC [ mai trebuie un post, pentru a posta link-uri ]
  9. In zilele ce urmeaza o sa va dau cateva indicii, este mai simplu decat pare
  10. M-am jucat si eu acum 1 luna, programul merge la fel de bine fara sa am nevoie de nici un secretKEY . Aici este o baza de date cu 20 mii de intrebari capturate: kingro.php0h.com/list.php?show=da
  11. Mesaj de la domnu' administrator " Expeditor: BobbyGuard Subiect: Ce esti ? hacker? Ce esti ? hacker? hai explica-te repede ca urmeaza sa-ti tai contul (asa le fac eu la hackerii de ferentari) " I-am zis ca nu sunt din ferentari. A fost bine?
×
×
  • Create New...