Jump to content

iMetal

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iMetal

  1. Pentru site-uri de genu cum se pot genera voturi? Fara sa se prinda cineva bineinteles. Btw dati-mi si-un vot http://www.tamagochi.ro/pet-DiabloIII
  2. cum naiba imi cumpar surprize pe site-u asta ca nu pot sa joc decat la loz
  3. Wohoo....so freakin' easy. 10x a looot
  4. Da, pe mine ma intereseaza niste tutoriale despre chestia asta...m-ar interesa treaba cu accesu la pc daca exista tutoriale pentru windows sau backtrack. Asta am spart-o cu windowsu ca nu am reusit in backtrack si nu mi-am mai batut capul. Aici filmulet: http://www.metacafe.com/watch/1106987/how_to_crack_wep_wireless_networks_for_noobs/ edit: Inca ceva. Exista vre-o metoda de a ataca wpa/wpa2 fara dictionar? Ca un dictionar mare romanesc n-o sa gasesc si chiar daca gasesc sunt mult prea mici sansele sa fie parola printre cuvinte. Ceva cu incercari aaaa1 aaaa2 abaaa1 ...
  5. Inafara de net gratis ce facilitati imi mai poate aduce aflarea parolei de la o retea wireless. De exemplu monitorizare trafic necriptat...programe ceva in care sa bagi wepu, reteaua si sa-ti dea acces la....orice? Nu stiu nici eu ce vreau dar dupa ce m-am documentat atat despre retelistica si am crackuit wepu parca vreau ceva mai satisfacator.
  6. Daca ai multi idioti in lista(like I do) o sa primesti masuri gen "ce faci?" "hai afara" care par ca ti se adreseaza tie deci e cam scartzaitoare metoda. Dar pana una alta tot te scapa de niste paraziti.
  7. Da si cum faci asta? Daca nu e vre-un manelist care sigur o sa puna (ma$$) la sfarsitul mesajului. Ma refer la ceva automat nu sa citesti daca e mass sau nu...Ma refer daca exista vre-un tag ceva care sa fie in toate masurile si care se gaseste in htmlul luat de la fereatra.
  8. Dar cum iti dai seama ca e mass? din codul html care ti-l da autoitu...l-am salvat cu filewriteline sa-l vad pe tot dar nu-mi dau seama daca e mass sau nu respectivul mesaj.
×
×
  • Create New...