Jump to content

costybarbu

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by costybarbu

  1. Fara un VPN cumparat nu ai ce face. Nu merge cu proxy-uri. Intra tu cu proxy si esti cel mai smecher. Greseala mea a fost, ca in tot timpul in care am stat pe HF nu mi-am cumparat un VPN bun. Sa il tin pt vremuri grele. Si cum nu are logica? Eu am intrebat doar de ce au banat astia romania, apoi voi ati venit cu insultele si ati zis ca n-am nicio treaba cu forumurile de genul. Iar eu v-am zis frumos, ca aveam o reputatie destul de buna acolo, deci am treaba. Chiar nu puteti sa va abtineti de la insulte?
  2. Inainte sa comentezi aiurea, citeste mai bine post-ul, hecare.
  3. Pai ce sa mai zici si tu... Nici nu ma cunosti. Eu am intrebat frumos, daca stiti de ce e Romania banata de pe HF, iar voi ati inceput cu injuraturile si insultele la adresa mea. Ce sa zic. Traim in RRomania.
  4. Gigele, tu crezi ca eu ma chinui cu conturi de filelist? Crede-ma, ca si eu fac chestii care imi aduc un venit... destul de marisor. Din spreading pe forumuri de femei (tinte prea usoare)... Prin social engineering, prin chat rooms. Si nu folosesc keyloggere. Sunt antice. Mai nou s-a inventat BlackShades. Dar social engineering ma ajuta cel mai mult. Nu stau sa o ard cu conturi de filelist. Tot ce "fur" de la victime le vand mai departe. Si imi iese ceva. Sa nu mai vorbim de conturile bancare... Si crede-ma ca punctele alea pe hackforums, nu se castiga pe ochi frumosi. Trebuie sa ajuti lumea, sa fi un membru respectat sa ai multe puncte de reputatie. Eu avand cont "uber" pe acel forum, am ajutat destula lume cu tutoriale, si cryptere facute de mine. Atat am de zis. Iar pt restul copiilor de 14 ani care se cred mai "hecari", nu mai injurati atata, ca nu ma deranjeaza nici un pic. Inca ceva. stiu si eu cum se folosesc proxy-urile.. etc. Nu v-am intrebat asta, sa imi dati explicatii inutile
  5. Dupa postul meu se vede ca ai supt-o, copile. Du-te si mai descarca cateva programe facute de altii, si lauda-te ca ai spart-o pe ma-ta cu ele. PS: Cu o reputatie de 127 pe HackForums, nu cred ca sunt asa prost. Te salut. Doamne, ce comunitate de "skids"... PS2: Acum nu mai aveti de unde posta tutoriale si instrumente de hacking, ca nu mai aveti acces la HackForums. Am terminat aici, copii. Nu am cu cine discuta, ca romanii vad ca sunt cam ignoranti si nu stiu decat sa jigneasca. Din cauza unui prost ca "benny_loppa" mi-am facut o parere despre intreaga comunitate. Stii doar sa injuri, copile. Hai va salut. PS pt crs12decoder, dupa cum vezi individul de mai sus m-a jignit primul. Cand am zis "au acces toti prostii la forumuri d-astea" probabil s-a simtit, si na...
  6. Cu ce m-ar ajuta? Am postat aici pt ca am nevoie sa stiu de ce rahatul nostru de tara e banat de pe hackforums. Am inteles ca niste copii din Romania tot faceau DoS attack. Si deaia. Asta se intampla cand toti prostii au acces la forumuri d-astea. Folosesc si ei niste programe facute de altii, da cateva click-uri si se cred "l33t h4x0r".
  7. Merci pt offtopic-ul care l-ai facut in thread-ul meu.
  8. De ce a banat Omniscient, romania de pe hackforums?
×
×
  • Create New...