Jump to content

nAb.h4x

Active Members
  • Posts

    266
  • Joined

  • Days Won

    2

Everything posted by nAb.h4x

  1. nAb.h4x

    Fun stuff

    http://www.youtube.com/watch?v=MlPh_ycy62s Cel mai dureros joc http://www.220.ro/embi/eTicuSmklL
  2. Pentru android este asa ceva ? Cum e in acel video ma refer Multumesc
  3. Am eu un cont de steam din 2003 septembrie cu 25 de jocuri pe el ! P.M pt mai multe detalii !
  4. E limitat contu ! Mno, lasa ca il raportez ! ) Multumesc de raspuns
  5. Pai crezi ca poate sa imi faca plata daca mi-e limitat contul ? ) Intr-un fel ar putea Dar na nu stiu ce sa zic Mai astept unpic ! Si chiar daca il gaseste altcineva asta e ! Nu e ultimul .... Si in 10 min l-am gasit ! Mai mult nu mi-a luat ! Oricum multumesc de incurajare si de informatii ! Mai putini vad care te incurajeaza pe aici
  6. Wow ! Nice job Deci ce zici ? Sa il raportez chiar daca mi-e contul limitat ?
  7. Pai si el nu a verificat contul ? Plus ca al meu e si limitat ca imi cere card sa imi fac ca sa il deblochez ) Dar si el unde a gasit Dom XSS ? In paypal.com ?
  8. Dar am auzit ca trebuie sa am contul verificat (daca e sa ma calific pt o recompensa) Si eu nu il am ! Imi trebuie card ! Am sa vad ce o sa fac ! Multumesc de informatie ! //Apropo, tu ai mai facut asa si ti-or dat ceva pana la urma ?
  9. Ah ! Ok Pacat ! // " I have provided you a list of sites currently in process of being decommissioned and therefore not eligible for Bug Bounty processing. "
  10. Salutare ! Tocmai am gasit un XSS dintr-un site din aceasta lista ? Deci este valabil pt un bug bounty ?
  11. nAb.h4x

    Fun stuff

    // ) ) http://www.youtube.com/watch?v=_sAQHLIt5dU
  12. Am reusit pana la 11 @xnolimit ! E usor // am trecut de 11 Trebuie sa folositi Chrome ca Firefox e prea prost apare 404 Not Found pe Firefox
  13. Wow ... imediat vii tu sa comentezi ! Inseamna ca tu vorbesti perfect lb.romana Si in primul rand uitate cum a scris el pe langa mine ! Eu nu mananc literele ca el ! "cinva" // nu iti strica sa mergi si tu in continuare la orele de lb.romana ! La nimeni nu strica !
  14. ON: Nu prea cred ca vrea cineva, dar multumim ! OFF: Nu mai pleca de la orele de lb.romana ! Ca ne spargi cu limbajul tau !
  15. Pass: TrojanForce[.]com ( fara [] ) Incearca sa vezi daca merge !
×
×
  • Create New...