Jump to content

0x004

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

0x004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Despre RipKid ai 100% dreptate. Persoana fara caracter..in fine.
  2. web server apache..asa a citit, apache:))))
  3. checkerul e integrat in functia de adaugare. Am gresit eu, exprimare de 11 dimineata. Am functia de check, doar ca trebuie retusata putin si dupa o sa mearga si linkurile. In fine, baza de date este up, asta era maintarget!
  4. Contact nu e necesar, am pus sa umplu menu bar, iar checker merge, dar doar cu adaugare..o sa fac sa mearga checkerul si fara sa adauga in database si modific:)
  5. Am cam terminat munca la database-ul de nologine! Am adaugat un design decent, am rezolvat problemele de adaugare in baza de date, am optimizat scriptul. link: //presupun ca nu-i nevoie! Daca sunteti baieti buni si adaugati niste nologinuri ar fi si mai bine! Demisec wuz here, numai bine!
  6. Sursa database de nologinuri!Ciubotaru Robin's blog | Ciubotaru Robin's blog Poate unii au nevoie:">
  7. KNight..cand incerci sa intri pe google face asa:))
  8. @Nytro: tipul in albastru care sta cu spatele de la :35 esti tu, nu?
  9. Problema cu natia noastra e ca suntem viteji doar cand ne ajunge cutitul la os. Daca avem paine pe masa..ehehe, poa' sa ne futa cat vor, sa ne bage la gangbang si sa ne fure cat vor. N-o sa facem nimic, ba mai mult, o sa zambim. Nu sunt din Bucuresti ca sa pot sa ma implic in ceva, dar pot ajuta la o campanie de informare daca este nevoie. Numai bine! Merge asta, nu: Ai nimanui..
  10. imi zici si mie unde pot invata sa sparg parola de pc ?

  11. demisec's nologin database Nu mai baga dubluri. Lucrat la funtia de check.
  12. Link: demisec's nologin database ######## prima versiune, posibil sa existe unele buguri. ######## extras: -country by ip adress -ssh2 checker Have fun!
  13. Smecherie omu` asta :D

  14. eu am reusit sa-l "crashuiesc" cu un simplu loop infinit am incurcat niste variabile si mi-a facut o pagina cu niste imagini la infinit si ala a fost oricum interesanta si metoda asta EDIT: parca google ii platea pe aia de gasesc probleme cu produsele lor? oare or fi raportat-o aia? sau chestia cu plata e valabila doar la vulnerabilitati si chestii importante?
×
×
  • Create New...