Jump to content

Pharaon

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pharaon

  1. nu stiu ce sa spun... dar acum cativa ani am adus o masina din franta... un citroen si avea un radio foarte destept....la capetele benzii de fm... auzeam un emnal ciudat.. si uneori imi intra un apel telefonic.... dupa care auzeam convorbirea.... deci... se cam poate... am reusit asta si cu un tv vechi.. olt.
  2. sal man.. un root de flood se poate te rog frumos?
  3. Pharaon

    parere

    iti multumesc pentru corectura... scriu asa pentru ca scriu cu o viteza mare si m-am obisnuit sa numai pun cratime etc... iar ceeea ce vreau in locul google... este un soft care sa nu mai transmita date despre locatia si identitatea celui care acceseaza paginile iar paginile care cer la accesare asemenea date si anumite date personale sa primeasca din acest soft care sa genereze date false si viabile pentru paginile respective (asta pentru protectia tuturor celor care acceseaza internetu) deoarece cu noile legi si reguli...se face o stocare de date despre absolut toate persoanele planetei care acceseaza internetu... si sunt multe de spus... aici... insa am pus pe hartie un plan de acest gen si faca studiu in continuare asupra acestor probleme cu care se confrunta fiecare dintre noi.... internetul a inceput sa fie monipolizat de catre puterile planeteisi sa ni se fure si aceatsa mica libertate si intimitate...am un plan atat ca afacere cat si ca revolutionarea internetului in asa fel incat sa putem pastra minimul de ceea ce avem nevoie si sanu devenim scalvii marilor puteri inca odata imi cer scuze pentru greselile ortografice...
  4. Pharaon

    parere

    dragi colegi, vreau sa va impartasesc o dorinta a mea... mai veche dar care din zi in zi se pare ca am motive mai tari sa o pun in aplicatie... nu stiu daca va intereseaza , dar daca credeti ca e ceva bun si plauzibil si daca vedeti un rezultat in asta va rog sami impartasiti siparerile dumneavostra. Vreau sa infiintez (pentru inceput) o asociatie legala a hackerilor din romania unde sa ne putem folosii cunostintele si abilitatile in domeniul it intrun mod constructiv si nu degeaba, adica sa fim si platiti pentru asta. iar in viitor sa ajungem o companie formata din cei mai buni si sa fim ceimai buni din europa celputin desi cred ca o sa fim cei mai buni din romania si sper sa ajungem cei mai buni din lume si eventual sa inventam ceva mai viabil decat google... Ideea exista. astept pareri si va multumesc.
×
×
  • Create New...