Jump to content

byk0de

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Romania
  • Interests
    Web Development
  • Occupation
    Elev.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

byk0de's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. A DAY TO REMEMBER - ALL I WANT LYRICS
  2. //edit The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
  3. E css3 pt. ca folosesc: box-shadow, text-shadow, border-radius, si font-embed, nu am folosit si alte elemente css3 pt. inca nu sunt implementate in toate browserele.
  4. Am schimbat culoarea pe albastru (mai deschisa) http://xweeb.tk/?color=4 http://xweeb.tk/blue.phps Si am pus distanta la text-ul din mijloc de un procent (1% - si in stanga si in dreapta) Mai este ceva gresit ? L.E. // div#center {text-align:justify;} // xweeb.rar updated
  5. //edit... am sters domeniul...
  6. In arhiva este doar un fisier design.html.
  7. Am facut o mica thema in CSS3. Nu este mare lucru si nu e facuta pentru ceva mare, e doar o o thema cu layout simplu dar eu zic ca arata bine. Demo: http://byk0de.hi2.ro/ Download: http://byk0de.hi2.ro/design.rar Functioneaza bine in majoritatea browserelor inafara de IE6 (nici nu are ce sa nu functioneze in browsere cat de cat mai noi) Sper sa va fie de folos cat de cat (celor incepatori). Faceti ce vreti cu thema.
  8. Buna ! Nick-ul meu este: byk0de. Numele adevarat nu conteaza. Am 15 ani. Locuiesc in Romania Imi place Programarea&Designul (deocamdata doar Web) Am venit pe acest forum pentru ca am vazut ca aveti multe articole interesante si sunteti o comunitate destul de mare. Sper sa ne intelegem bine.
×
×
  • Create New...