Jump to content

danielfr

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danielfr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. E ok ca facultate, profesorii sunt buni... sunt si cursuri legate de info..., dar sunt si materii care te invata despre management... se merita daca iti place sa te duci.... daca nu iti place sa te duci, du-te la automatica ca acolo daca nu te duci, nu treci... Diferenta dintre automatica si info-mng, este destul de maricica... cu profii de la automatica e greu sa schimbi cateva vorbe, si daca nu ai knowledge deloc despre coding nu iti recomand automatica ci rau... Succes !!!
  2. Nu se mai baga nimeni? Sa-mi faca ceva oferte? Va multumesc !
  3. multumesc... ca mi-ati scris pe aici.. nu pot sa zic niste sume exacte...ceea ce vreau sa spun este ca nu vreau mailuri generate.. nu ma deranjeaza daca au fost spamuite de N ori.... vreau doar sa fie valide atata tot... va multumesc !
  4. Sunt interesat sa cumpar mailuri de uk...vreau mailuri bune de calitate... astept mesaj aici sau add pe ym : danielfringe ! Imi cer scuze daca nu am voie sa adaug iduri de imuri!! Va multumesc !!!
  5. Sunt interesat sa cumpar un cont de socks admin...deoarece nu am liberty reserve si nici nu stiu exact..care site ofera cat mai multe socksuri de europa.. va multumesc !
  6. Cumpar mailuri de Us in cantitati industriale, cu cat listele sunt mai mari cu atat ma intereseaza mai mult,bugetul este ok , pt mai multe info astept PM. Nu pot spune cat ofer aici , pt ca trebuie sa stiu in prealabil , cate milioane sunt,cum arata de unde provin... etc De acum vreau sa spun nu sunt interesat de mailuri generate, si @yahoo.com @gmail.com nu prea ma intereseaza asa ca prefer sa fie filtrate listele fara yahoo.com fara gmail.com. Va multumesc !
  7. Salutare, Am necesitate foarte mare de mailuri toata tarile cu exceptia us,sunt interesat de o idee smecherie porcarie scaner crawler sql absolut orice pt a putea dispune de mailuri, pt idee sunt dispus sa platesc . Va astept cu sfaturi idei , etc. Va multumesc ! Imi cer mii de scuze daca am postat gresit , sau pe unde nu trebuie, va rog sa-mi acceptati scuzele si sa ma indrumati corect in caz de am gresit.
×
×
  • Create New...