Jump to content

llegolas

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About llegolas

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Detin un nume de domeniu bun, inregistrat inca din 2001 care sta aiurea si as vrea sa fac ceva frumos din el, ceva ce sa aduca si profit, nu doar timp pierdut. Domeniul este hacker [dot] ro. Ce pot sa fac pe el si ce rata de succes garantati in modul in care propuneti sa fie utilizat? * nu se considera reclama!
 2. Va ajuta cu ceva asta? ----editat-----
 3. So, se ocupa cineva / incearca cineva ceva? llegolas_rops@yahoo.com id de y!m, in caz ca e nevoie sau vreti sa ma contactati mai usor
 4. Ok, in cazul asta... Metin2 Arena - Lupta continua, cred ca e deajuns dupa nume sa iti dai seama cam ce poate fi.
 5. Fiindca eu nu am nici o legatura cu crackingul sau cu elementele astea, n-am nimic in comun si nici nu imi bat capul. Prefer sa platesc ca sa ajung la rezultatul dorit, asta e. 1) Am voie sa postez siteul ? Nu se considera reclama? 2) E o veche poveste, una lunga si nu stau sa o scriu aici. Ideea e ca vreau sa le fac rau ...si atat, cred ca ajunge. 3) Un tip din Galati (lasa-mi un pm pt site, daca te intereseaza)
 6. Am nevoie de o persoana care ma poate ajuta sa gasesc o vulnerabilitate intr-un site. Nu ma intereseaza cum face, prin ce metoda, conteaza sa imi ofere o vulnerabilitate, sa poata fi exploatata si sa ajung la lucruri serioase, intr-un timp scurt. Site-ul respectiv nu este securizat si este relativ usor de "spart" Platesc 20 euro paypal.
 7. Salutare. Detin un domeniu interesant, cu tangenta in latura "hackingului". Este vorba despre WWW.HACKER.RO . Tld-ul este .RO, deci, va fi ceva in limba romana. Am creat acest topic in speranta ca ma veti ajuta sa creez acest site, voi aplica sugestiile voastre si vedem ce va iesi. Sa incepem cu inceputul : Blog sau Forum ?
 8. Marti dimineata a fost retinut, iar astazi a fost ARESTAT, este o diferenta majora. Sper ca intelegi unde bat wildchild.
 9. Stire de ultima ora: TinKode a fost arestat astazi (miercuri - 01.02.2012) Cum comentati ? Pacat de tip, prea de treaba, prea bun sa primeasca o astfel de consecinta.
 10. Salut Shadow, decat Flinco mai nou, e misto sa iti faci singur publicitate ? Ma gandesc de ce oare nu si-a dat seama INCA nimeni de aici de acest lucru.
 11. Fiindca codul php e scris gresit sau nu se afla intre tagul <?php si ?> Posteaza aici codul si rezolv eu.
 12. Tipul asta, al cui e PhoenixGroup, e tipul care a plagiat numele lui TK de aici. Are 13 ani si se crede bazat si hacker de nasa intre 4 pereti. Daca vreti date despre el, cum ar fi adresa, nr de telefon, mail, ip, orice, va pot oferi.
 13. O sa ii schimb azi hostul, trec la alta firma. Am pus ns-urile, o sa se propage cat de curand. Am primit 2 PM-uri, cu atat mai multi doritori, cu atat mai bine M-am gandit intre timp la ceva, daca tot sunt mai multi doritori, sa formam o echipa de 5-10 persoane si sa ii dam bataie. "Unde-i unul nu-i putere, unde-s trei puterea cre?te"
 14. E cineva interesat de Hacker.ro ? Nu e de vanzare, ofer cuiva care are o intentie buna cu privire la el, numele e foarte bun si ar merge un blog sau un forum cu nisa asta. Vorbim in topic sau pe privat. Contact ID: llegolas_rops @ yahoo . com
×
×
 • Create New...