Jump to content

angelwings

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

angelwings's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Captarea intrebarilor si stocarea raspunsurilor nu pot sa zic neaparat ca e cheating, daca joci mii de jocuri si te tine memoria, e aceeasi chestie..aproximativ! Dar ceea ce vrei tu e cheating 100%...patetic. Slick nu primea rasunsul inainte, doar ca daca faci captura de pachete, ai intrebarea cu cateva milisecunde inainte de sa apara pe ecran, si atunci cu o cautare in baza de date rezulta vizual ca raspunsul e dat exact sau inainte de sa apara intrebarea pe ecran.
  2. Citeste mai bine ce a zis Slick, cauta textbox13 si ai valoarea...nu cauta int, ca nu gasesti, e hex, exact ce iti trebuie.
  3. Mergea si pe varianta clasica, dar dura, doar ca valoarea aia din hex vreo 25......, iar eu am rulat de la 27... in sus, deci nici o sansa sa fi terminat pana maine.
  4. Multam Slick, gasit din prima. Greaseala mea ca nu m-am uitat mai bine pe swf decompilat, si am tot rulat cu incrementare de am trecut de 3 mld si nu dadea nimic.
  5. nici eu nu am experienta cu action script, dar iti garantez ca nu e chiar asa de greu de interpretat, daca stii acolo putina programare...e de ajuns sa decompilezi swf-ul si o sa gasesti acel secretkey. Cu incercatul, exact asta e ideea, ca in flash nu o sa gasesti int, asta trebuie sa-l descoperi tu, prin incrementare, dupa cum a zis Slick, pornind de la valoarea din flash. LE: Slick, e diferenta mare intre cheie si valoarea de plecare? Ca nu reusesc sa-mi dau seama, cred ca gresesc eu ceva, am dat pt fiecare incrementare sa verifice daca o parte din intrebare (3-4 caractere) se gaseste in stringul decodat, dar imi iese doar null Informativ, se trece de 3 mld?
  6. Desi am folosit doua metode de captare, nu mai merge pe algorimtul vechi. Deci, ori gresesc eu undeva cu captarea (desi nu cred) sau au schimbat algoritmul de criptare. LE: din cate observ algoritmul nu prea are schimbari, posibil sa se fi scimbat acea constanta. Mai ai valoarea originala din decembrie, ca sa o pot compara cu cea de acum? Tu chiar ai rulat pana ai picat pe intrebare, si daca da, cat a durat?
  7. Slick, in primul rand felicitari pentru programul facut. In cazul meu, la nivelul meu de programare, winpcap a facut treaba, adica vreau sa zic ca stiu cat sa ma descurc, si cu functiile winpcap mi s-a parut ok. Problema e la crearea bazei de date cu q&a, am inteles ca e pe acolo pe undeva intr-un swf algorimtul de criptare...dar nu stiu daca m-as descursa cu translatarea din swf, mai ales ca si timpul e cam limitat...in fine, in cazul meu e doar pt fun, de aceea nici nu ma stresez
  8. Pentru interpretarea pachetelor am folosit c++ Pana sa ajungi la interpretare, trebuie sa treci de captarea pachetelor: - nu instalezi winpcap, ca nu-ti trebuie pt development, iti trebuie doar winpcap developer (contine lib, include si samples) - faci captarea (programul pentru captarea) pachetelor, o sa-ti capteze tot ce trece prin eth adapter - faci filtrare, ca sa-ti ia doar ce te intereseaza - dupa cum s-a spus la inceput, continutul pachetelor este plain text - iti extragi din mesaj ce te intereseaza - iti mai trebuie algoritmul de decodare Nu am testat cu visual c++, ci cu dev-c++
  9. Calm..... In alt ordine de idei, intrebam ce nevoie e de cmd? Programul se compileaza si ruleaza ok fara nici un cmd...daca era vorba sa nu se inchida fereastra cand rulezi executabilul, atunci mai bagi un getchar() si gata. Oricum am impresia ca s-a schimbat algoritmul, asa ca degeaba utilizezi programul, tot ce poti sa faci in prezent e sa salvezi intr-o baza de data mesajele hashuite, care le si poti decripta daca faci algoritmul
  10. Programul merge perfect daca stii sa-l compilezi, nu aici e problema. dar nu am reusit sa obtin un rezultat favorabil utilizand informatii actualizate. Am facut partea cu interpretarea pachetelor, dar nu-mi dau seama ce gresesc, am pus cheia generata aleator si intrebarea aferenta, dar rezultatul e dezastruos.
×
×
  • Create New...