Jump to content

Incepat0r

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Incepat0r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut! As vrea sa afisez toate numele de fisierele dintr-un director, iar problema este ca as vrea ca scriptul sa ruleze in mod continuu si sa afiseze si noile fisiere create dupa rularea scriptului. Practic ar trebui un "tail" facut ca un "ls" executat continuu. Aveti ceva sugestii, eu ma gandeam sa folosesc "watch -n"?
  2. Dupa ce m-am mai documentat un pic am gasit ceva asemanator cu problema de mai sus: http://www.ms.sapientia.ro/~manyi/teaching/oop/oop_romanian/curs6/curs6.html#9.%20Exemple "Intr-o gara sunt 3 case de bilete. Calatorii se aseaza la coada la una dintre cozi ( de ex: la care e mai scurta ), dar casieritele nu elibereaza biletele in acelasi ritm. Simulati functionarea caselor de bilete." Daca ma poate ajuta cineva cu adaptarea problemei cu aeroportul dupa acest exemplu as fi recunoscator, momentan am laptop-ul in service si scriu dupa telefon. Merci.
  3. Salut! Am urmatoarea problem? ?i nu am aprofundat prea bine Thread si ThreadGroup. Un aeroport are 3 piste coordonate de un planificator. Pentru fiecare pist? se va folosi un fir de executie propriu. Un avion are urm?toarele propriet??i: timestamp cerere decolare, prioritate cerere, destina?ie si pilot. Planificatorul emite un tichet pentru fiecare avion catre poate fi folosit de companie pentru a vedea statul: a?teptare, decolare, zbor si anulat. S? se simuleze decolarea a 10 avioane cu mentiunea ca pista trece in starea blocat? daca nu exista zboruri.
  4. Am intr-un template Velocity ceva de genul: <ul> <li>Price: $d.getRootElement().getChild("xml").getChild("cat1").getChild("opt1").getText()</li> <li>Sold: $d.getRootElement().getChild("xml").getChild("cat1").getChild("opt1").getText()</li> </ul> le iau dintr-un xml si as vrea sa fac un loop, ceva ajutor.
  5. Problema este ca pentru numere negative se calculeaza modulul altfel: https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080922034737AAsFEfY Deci C sucks si la operatii elementare.....
  6. Am urmatorul cod in C: #include <stdio.h> int main() { int r,a=-3,b=7,c=9,d=2,e=11,f=1,g=77; r=(a*b*c+d*e*f)%g; printf("%d",r); return 0; } Rulat in Code Blocks 13.12 si compilatorul implicit MinGW, dar si aici: Compile and Execute C online si rezultatul este -13 Scris in google: (-3*7*9+2*11*1) mod 77 si rezultatul este 64: https://www.google.ro/#q=%28-3*7*9%2B2*11*1%29+mod+77 Acum stiu sigur ca rezultatul corect este cel indicat de google adica 64, nelamurirea mea este cum pot corecta aceasta eroare in C ca mi-a luat 2 ore sa descopar acest mic bug intr-un cod de peste 1K linii.
  7. Poate reposta cineva arhiva? Link-ul nu mai functioneaza. Merci.
  8. Salut! Am de generat o matrice de forma: n..........................z z n.......................y y z n....................x x y z n.................w ... o......................z n si pe moment nu am nici o idee despre cum arata algoritmul care permite o astel de generare.
  9. L-am criptat pentru ca oricum cei care nu recunosc un simplu base64, ma gandesc ca nu prea ma pot ajuta cu mare lucru si deci ii scutesc de un efort (cu toate ca ei insista). Stiiu ca unele linii sunt comentate, dar alea sunt cele mai simple, pe mine m-ar interesa mai mult ce se intampla in acel for principal si in multitudinea de else-uri si if-uri. Merci anticipat
  10. Imi poate explica cineva, va rog, mai detaliat (eventual prin comentarea liniilor) urmatorul program in c++ aHR0cDovL2dlLnR0Lzh2WHc1RGUvdi8w
  11. De ex. am liniile: linie a linie b linie c si as vrea spre sa rescriu linia numarul 2 adica "linia b" cu o alta linie..sa zicem "linie x" iar in fiseirul text sa apara: linie a linie x linie c adaug la inceputul liniei un nr de ordine: for(forward=fisier.begin();forward!=fisier.end();forward++,i++) { cout<<i<<":\t"<<*(forward)<<endl; } cout<<"numar linie: ";cin>>n; citesc numarul de ordine iar linia coresunzatoare as vrea sa o suprascriu.Cum as putea face asta ca nu am nici o idee.
  12. Ma poate ajuta cineva sa transform acest cod php in c++, adica am de returnat de cate ori se gaseste un cuvant citit de la tastatura intr-un fisier <? //afiseaza numarul de aparitii al unui cuvant intr-un fisier $nume_fisier="ex3.txt"; $cuvant='cuvant'; $handle=fopen($nume_fisier,"r") or die("Eroare la deschidere"); $n=0; while(!feof($handle)) { $linie=fgets($handle,4096); $n += substr_count($linie, $cuvant); ; } fclose($handle); echo "Cuvantul $cuvant apare de $n ori in fisierul $nume_fisier"; ?>
  13. As dorii cateva recomandari de teme wordpress care fac cat mai putine interogari catre baza de date. Tema default twentyeleven imi produce 24 queries. Din ce am testat eu pana acum cele mai bune rezultate le-am gasit la Fluid Blue respectiv 19.
  14. Dupa ce am "testat" search-ul la un site a aparut un XSS iar dupa ce i-am dat "ok" a aparut urmatoarea eroare. Este prima oara cand intalnesc asa ceva si poate ma ajutati cu unelel lamuriri.
×
×
  • Create New...