Jump to content

89123

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

89123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cel mai penal site cu cele mai penale posturi e gigasoftware, prostii aia habar n-au sa scrie corect in engleza. yeah ! a venit omu cu pizza ! pa !
  2. nu mai poate omu sa faca putin caterinca, gata vine cineva sa ii spuna ca devine o pizda enervanta.ce aveti cu mine? mai lasati-ma in pace si gasiti-va altceva de facut daca nu va place ce scriu. jimmy, doar nu crezi ca vorbeam serios.ripkid, I`d rather shoot your sorry ass that can`t spell right.
  3. de ce jimmy, vrei sa lucrez pt. tine ?
  4. ripkid, daca nu-ti convine pa. postez cand am chef.si unde am chef.
  5. cel mai penal post cred ca ar trebui sa fie ala in care cineva anunta ca a facut varza RSTul . si sa dea si detalii. m-as tavali pe jos de ras.
  6. am zis ca nu mai postez nimic, dar vad ca n-am fost inteleasa. nu e stupid sa ceri cuiva sa nu mai injure. stupid e sa injuri in loc sa vorbesti civilizat. daca iesi din casa si te certi cu cineva si ala incepe sa te injure, ce faci? incepi sa il injuri si tu si totul degenereaza intr-un conflict. iar conflictele nu duc la nimic bun.de-aia nici nu voi mai reveni pe acest forum sa postez, pt. ca intotdeauna vor exista persoane care ma vor injura sau ma vor jigni, iar administratorii vor sta in fata calculatoarelor citind si amuzandu-se copios si nu vor face nimic.gata. pa!
  7. e clar ca n-am cu cine ma intelege pe aici. era mai bine daca nu stiam sa trec de ban.si da, sunt empathy. asta e ultimul meu post.le multumesc adimistratorilor ca au tinut totusi cont, desi destul de putin, de ce i-am rugat. cine stie poate intre timp se va schimba si regulamentul....pa! P.S. tot ce am scris pana acum a fost pt. ca am vrut un forum mai bun. desi am fost jignita, nu i-am injurat pe cei care m-au jignit pe acest thread.
  8. daca as fi administrator adonisslanic, ai primi warn si daca ai continua sa injuri suspend sau ban.pt. ca asta meriti.
  9. pe seopedia poate multi de aici nu ati rezista nici o ora macar. asta pt. ca au reguli foarte stricte si nu stau la discutii gen mie nu-mi convine cenzura, sau hai sa ma explic.
  10. ati intrat vreodata pe forumul seopedia? aia de ce nu se injura ca pe aici? am tot respectul pt. astfel de forumuri. pana la urma nu e vorba de cenzura. una e sa scrii bagami-as p**a si alta e sa scrii bagami-as pula. macar daca aveti de gand sa injurati alegeti o varianta mai cizelata. cuvintele pe care le folosesti te reprezinta, fie ca iti place sau nu. si in gasca mea se mai injura , dar cand am auzit ca nu mai inceteaza cu injuraturile am plecat si i-am lasat dracu. prima oara am trecut cu vederea si a doua oara la fel, deja de a 3-a oara mi se face scarba sa mai aud cuvinte de genul bagami-as etc etc. sau mi s-a spus cica sa nu pun la suflet. pai cum, dupa ce ma injuri in ultimul hal ce vrei sa fac?in lumea reala pentru o injuratura poti primi avertisment sau amenda, daca e mai grav.
  11. am doar 2 posturi de cand am trecut peste ban, grozavule. oricum, nu am deschis threadul asta ca sa il citesti tu. probabil urmeaza sa imi mai iau cateva injuraturi de la needucatii de pe aici. am facut doar o sugestie, n-am dat cu paru.
  12. cer schimbarea regulamentului intr-unul normal, unde jignirile, injuraturile, remarcile rasiste, sexiste , in general remarcile discriminatorii sa fie pedepsite cu un suspend, un warn, un ban, in functie de gravitatea lor. daca nu, macar sa se schimbe numele siteului , ca sa se stie ca pe aici nu poate nimeni purta o discutie civilizata , ci numai injuraturi.sunt si forumuri unde hackerii nu se dau mari ca au coaie si stiu sa injure.
×
×
  • Create New...