Jump to content

1749

Active Members
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 1749

  1. Un neutron nu e acelasi lucru cu un neutrino.

    Este posibila calatoria in viitor. Nu stim daca e posibila si calatoria in trecut :).

    Ca sa calatoresti in viitor trebuie sa-ti maresti viteza cat mai mult cu putinta. Cu cat ai viteza mai mare cu atat timpul trece mai repede pentru tine, deci, calatoresti in viitor :).

    Ca sa calatoresti in trecut trebuie sa depasesti viteza luminii ceea ce teoretic e imposibil deoarece din teoria relativitatii rezulta ca viteza luminii(in vid ca sa nu se supere nimeni) este o constanta maxima a vitezei pe care o poate avea orice lucru cu masa >=0 in univers.

    S-a mai discutat de asa ceva la un topic pe aici unde Xander a zis ceva de masa negativa.

    my bad. asa este, neutrino.da, cu cat maresti viteza, timpul trece mai repede, dar sa spui ca asta inseamna calatoria in viitor chiar este fictiune.

  2. curva e ma-ta crapati-as teasta de prostu dracului.vino sa imi zici ca-s curva in fata ca direct la morga te bag cu tot cu ma-ta care te-a facut. prostu dracului. daca ai coaie vino si zi-mi in fata nu ca lasul in spatele unui PC, in mortii ma-ti.schimba-mi la loc usernameul.te-as bate de te-ai pisa pe tine.

  3. M2G da tu te crezi diferit de prostii care m-au injurat pana acum? sau ce trebuie sa dovedesc? nu trebuie sa dovedesc nimic nimanui. n-am nevoie de respectul la o mana de prosti. cine se respecta ma respecta. restul nu conteaza, sunt niste deseuri. chiar credeti ca oamenii inteligenti si cu bun simt accepta gunoaie nesimtite care nu se pricep la altceva mai bine decat la atac la persoana? dovediti voi ca nu sunteti prosti, dar multi( ma refer la cei care au votat nu ).daca rezultatul pollului va fi nu asta va fi egal cu sunteti prosti, dar multi. va fac la argumente intr-o clipita, poate pentru ca nu sunt proasta si unora nu le convine.

  4. :) am primit atentie si asa am castigat dreptul de a cere ceva.uitati-va la cate persoane urmaresc threadul asta.nu mai comentati aiurea, daca nu va convine o regula aveti ocazia sa va spuneti parerea.daca nu sunteti in stare de altceva decat sa jigniti atunci taceti mai bine ca oricum pe mine ma doare in cot de ce spuneti.daca nu vreti schimbarea regulamentului votati nu si atat, mai trebuie sa demonstrati si cat de nesimtiti sunteti ?
  5. horia, IDul meu il gasesti pe forum aici. l-am facut public, nu trebuie decat sa cauti putin. dar te avertizez ca n-am chef de combinatii cu nimeni.asa ca degeaba il ai.sorry.a, si cei care votati nu va provoc sa vorbiti si in viata reala cum ati vorbit aici pe forum, asta ca sa vedeti rezultatul.nu spun ca eu nu am injurat, dar m-am oprit.

  6. pustii astia care tot arunca comentarii de genul toate femile sunt proaste si curve, cu siguranta vor muri virgini facand laba pana le cade parul sau se trezesc la realitate, nu zic ca ai dreptate dar nici nu neg, tot ce conteaza e sa ai bunul simt sa scuipi acele comentarii doar in prezenta altor persoane de acelasi sex, altfel... ai sa mori uitandu te la filmele alea porno pe net toata viata ta

    defapt ai dreptate intr un fel, prietena ta se fute cu tine pentru ca e o proasta, la fel cum si mama ta, te a adus pe lume pentru ca a fost o proasta, acum ramane la aprecierea altora cine sau care defapt e curva.

    nu cred ca este nevoie pe forum de o regula special pentru asta, regula ar trebui sa existe din bun simt si mai ales cei X ani de acasa.

    subscriu la ce ai spus.

    tromfil, ti-a murit vreun neuron sau poate mai multi ? lui ahead i-au murit toti, n-am ce sa-i cer ca as cere prea multe,dar indoindu-te de logica mea incep sa ma indoiesc si eu de neuronii tai. ipoteza toate femeile sunt curve si proaste include si femeile care arata bine. pai cand spui de mai multe persoane ca sunt curve si proaste nu e clar ca nu sunt binevenite?nu se subintelege?

    a, si vedeti ca voi sunteti cei care ati transformat threadul meu in post penal, eu doar am facut o propunere legata de regulile forumului la care pana acum au aderat 10 persoane, cu mine 11, de care voi nu tineti cont.

    sandabot nu s-a infiripat nimic, si oricum prietena cu zatarra eram si inainte pt. ca nu l-am injurat, nici el nu m-a injurat si de vreme ce exista respect exista si prietenie.

    symboss, alea dependente de net e raspunsul.

×
×
  • Create New...