Jump to content

1749

Active Members
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1749's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. powed, esti cum ziceau aia de la vacanta mare, un mare curv. hang yourself or just do us all a favour and unplug your computer. incredibil ce cantitate mare de rahat pot sa manance unii ca powed.
  2. powed, stii ca ai dreptate? cum sa compar gigantii de la facebook cu ratatii de pe RST care nu au nimic mai bun de facut decat sa se uite la mine prin webcam? macar aia de la facebook sunt celebri, au bani si bun simt.
  3. ce face facebook nu e nimic fata de ce fac unii de pe RST. macar aia nu te spioneaza cu ajutorul webcamului ca ultimii rahati.
  4. da, dar cred ca a uitat sa ii dea warn lui kav_detox care incalca si el bunul simt .
  5. si sa nu uitam ca timpul din spatiul cosmic este diferit de timpul de pe terra. atat cat suntem pe terra si actioneaza forta gravitationala asupra noastra, viteza luminii nu poate fi atinsa de un om, iar in spatiu daca un om ar atinge aceasta viteza nu ar fi in siguranta.
  6. 1749

    Creatii PhotoShop

    cu negru si verde ca in Matrix si nu uita sa pui apostroful in can`t, ca e scris you cant stop us. bine ca n-ai scris you cunt, stop us!
  7. my bad. asa este, neutrino.da, cu cat maresti viteza, timpul trece mai repede, dar sa spui ca asta inseamna calatoria in viitor chiar este fictiune.
  8. or fi existand neutroni care depasesc viteza luminii, dar calatoria in timp e un mit care tine de fictiune, in realitate nu este posibil sa te intorci in trecut sau sa calatoresti in viitor. poate doar cu mintea.
  9. curva e ma-ta crapati-as teasta de prostu dracului.vino sa imi zici ca-s curva in fata ca direct la morga te bag cu tot cu ma-ta care te-a facut. prostu dracului. daca ai coaie vino si zi-mi in fata nu ca lasul in spatele unui PC, in mortii ma-ti.schimba-mi la loc usernameul.te-as bate de te-ai pisa pe tine.
  10. M2G da tu te crezi diferit de prostii care m-au injurat pana acum? sau ce trebuie sa dovedesc? nu trebuie sa dovedesc nimic nimanui. n-am nevoie de respectul la o mana de prosti. cine se respecta ma respecta. restul nu conteaza, sunt niste deseuri. chiar credeti ca oamenii inteligenti si cu bun simt accepta gunoaie nesimtite care nu se pricep la altceva mai bine decat la atac la persoana? dovediti voi ca nu sunteti prosti, dar multi( ma refer la cei care au votat nu ).daca rezultatul pollului va fi nu asta va fi egal cu sunteti prosti, dar multi. va fac la argumente intr-o clipita, poate pentru ca nu sunt proasta si unora nu le convine.
  11. daca tot e sa fie offtopic, nu inteleg faza cu acces interzis cand dau log out.ca asta imi apare cand dau log out.
  12. cred ca ar trebui interzis atacul la persoana, regulamentul nu a fost atacat. noi sunt utilizatorii veniti de cateva saptamani, zile etc. REGULILE SUNT FACUTE CA SA FIE INCALCATE.
  13. am primit atentie si asa am castigat dreptul de a cere ceva.uitati-va la cate persoane urmaresc threadul asta.nu mai comentati aiurea, daca nu va convine o regula aveti ocazia sa va spuneti parerea.daca nu sunteti in stare de altceva decat sa jigniti atunci taceti mai bine ca oricum pe mine ma doare in cot de ce spuneti.daca nu vreti schimbarea regulamentului votati nu si atat, mai trebuie sa demonstrati si cat de nesimtiti sunteti ?
  14. horia, IDul meu il gasesti pe forum aici. l-am facut public, nu trebuie decat sa cauti putin. dar te avertizez ca n-am chef de combinatii cu nimeni.asa ca degeaba il ai.sorry.a, si cei care votati nu va provoc sa vorbiti si in viata reala cum ati vorbit aici pe forum, asta ca sa vedeti rezultatul.nu spun ca eu nu am injurat, dar m-am oprit.
×
×
  • Create New...