Jump to content

obsesive

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by obsesive

  1. de ce sa mergi pe stadion cand poti sa te uiti la TV? sau de ce sa mergi la cinema, cand poti sa dl de pe torente asa e, sunt versiuni nulled de wprobot. dar de scrapebox sigur nu sunt! sau eu stiu? poate are tovarasul Mach la 10euro.
  2. lol. nu vad nicio logica in ce spui. daca e primul meu thread, inseamna ca sunt automat scammer? nu e nicio regula care imi interzice sa postez. cred ca sari calul cu acuzatia asta. daca vroiam sa fac scam, puneam 10 euro preturile ca tovarasul de mai sus. si faceam si thread hijacking. in concluzie, daca te intereseaza sa cumperi vreo licenta, sunt bucuros sa iti raspund la orice intrebare, chiar sa ne vedem live daca esti din bucuresti. daca nu, las-o mai moale cu acuzatiile sau adu dovezi...
  3. 1. se pare ca tu esti atotstiutor si pt tine toate softurile astea sunt mizilicuri. iti amintesc ca tu ai facut thread hijack aici. daca ai ceva de vanzare mai ieftin(extrem de ieftin), fa-ti thread separat si lasa-ne. 2. nu am zis ca esti prost. am zis ca esti tzepar.pentru ca nu esti onest si nu raspunzi la intrebari directe. inca nu ai explicat ce face potentialul client dupa ce-ti da tie 10 euro pentru licenta de senukex sau ce oferte magnifice mai ai tu la 10 euro. xrumer poate? costa 57$/luna sa utlilizezi senukex.(ce legatura are asta cu updatarea softului) dupa ce-ti expira luna ce faci? mai vin cu 10 euro la tine sa mi-o prelungesti prin metoda ta secreta?
  4. 10 Euro pentru wp-robot???? esti nebun amice. De amorul discutiei sa presupunem ca ai dreptate. Asa e, cum zici tu. Totusi nu ai explicat cum vinzi tu licenta de SENUKEX, cu 10 euro, cand ea costa 67$/luna. Ok vinzi licenta pe care o ai pe o luna, dar luna viitoare ce face potentialul client? Iti mai trimite 10 euro tie ca sa ii prelungesti licenta de 67$/luna???? cineva iese in pierdere aici. Ori detii un mare secret pe care nu vrei sa il impartasesti cu muritorii, ori esti un mare prost. exista si varianta a treia. ESTI UN TZEPAR. Iarasi zic, ca te-ai bagat ca musca in rahat... nu ma fii tare in gura si vezi-ti de "afacerile" tale, si nu mai comenta in threadurile altora... bafta!
  5. probabil cu 10 euro... e scammer mai mult ca sigur. vinde licenta senukex cu 10 euro, cand abonamentul lunar la sursa e 57$, varianta lite.
  6. senuke e un program cu "abonament" lunar, ce depaseste 40-50$/luna. Tu vinzi gogosi aici, si mai faci si thread hijack la anunturile mele...
  7. Licentele sunt de la sursa. Eu am cumparat "softurile" si voi transfera licenta catre cumparator. Cred ca e un pret decent. Tu daca le ai la alt pret, ar fi fost fair play sa deschizi un thread separat. Te-ai bagat "ca musca la rahat" cum se spune.
  8. Vand licenta scrapebox si licenta pentru pluginul Wp-Robot ELITE version. Pret: 150$ amandoua licentele. Separat: 30$ licenta Scrapebox 140$ licenta Wp-robot Elite version. (22 de module) Preturile de la sursa sunt: 57$ pentru Scrapebox 169$ pentru Wp-Robot fullversion. Motivul pentru care le vand este ca sunt prea ocupat cu jobul real (trader forex), si nu mai am timp si nici motivatie sa ma ocup de IM. Modalitate de plata preferata: paypal Sunt nou pe aici, dar sunt disponibil sa raspund la orice intrebare pentru a-mi dovedi credibilitatea.
×
×
  • Create New...