Jump to content

fallsxd

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About fallsxd

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu are rost sa te jicnesc, dar crede-ma, esti cel mai trist copil de pe acest forum. Toti au spus c-au testat si a mers, ca au primit like-urile, vii tu, miezu' din pantof si "nu domne, mie nu mi-a mers, e un pisat de tutorial".. serios?
 2. Ai pus alt token, intra la apps si da-i remove, si mai baga-l odata.
 3. Duh, nu mai postati d-astea asa din prima. Am gasit ceva gen addmefast, pentru followeri, nu stiu daca e vreun script pentru site, ideea e ca trebuie sa stai sa strangi puncte. http://likesplanet.com/
 4. Cand termini de primit like-urile poti sa scoti aplicatia din Settings-Apps-Spotify - Remove App si nu mai dai like-uri. Am precizat mai sus. Nu, nu au acces, e doar o aplicatie. Cu followeri nu cred ca exista site-uri de genu'.
 5. Daca scrie 13 minute ramase si dai refresh, o sa scrie tot 13, daca am inteles corect ce ai zis. Nu e buguit timeru' daca asta vrei sa zici.
 6. Da, am uitat sa mentionez, trebuie sa ai facebook-ul public, activand optiunea cu followeri. Facebook-Settings-Apps-Spotify: Remove app Dupa ce termini cu like-urile, si nu mai esti sclavu' nimanui.
 7. Un cont, n-ai inteles ideea, fa tutorialu' asta si o sa vezi ca e cea mai buna metoda si rapida de like-uri.
×
×
 • Create New...