Jump to content

novice123

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by novice123

  1. Cum downloadez jocul in hard ca sa-l pot deschide in Sothink? Am instalat Sothink SWF Catcher dar nu reusesc.
  2. @VirginMary Multumesc mult pt raspuns ! Poate exista vreun fisier pe server care contine toate intrebarile, si cineva l-a decodat si a aflat toate intrebarile si raspunsurile corecte fara sa joace sute de jocruri?
  3. Sal, nu sunt programator, dar am o intrebare pt cine se pricepe (daca se poate as vrea un raspuns din partea cuiva din staff) Serverul trimite raspunsul corect o data cu intrebarea ? (Presupun ca trimite cele 4 variante de raspuns, dar trimite una dintre variante marcata ca fiind cea corecta?) Daca nu, atunci cum a fost posbil ceea ce se prezinta in film? Daca da, atunci am alta intrebare: Daca se remediaza aceasta situatie, iar raspunsul corect va fi trimis de server catre client abia dupa ce acesta a introdus raspunsul sau (sau raspunsul corect NU va fi trimis catre client, ci raspunsul userului va fi trimis catre server si comparatia cu raspunsul corect va fi executata in server, iar serverul va trimite un mesaj de genul "corect" sau "incorect"), va mai fi posibil ceea ce se intampla in filmulet? Va rog mult de tot raspundeti-mi. Multumesc anticipat !
  4. Sal, nu sunt programator, dar am o intrebare pt cine se pricepe (daca se poate as vrea un raspuns din partea cuiva din staff) Serverul trimite raspunsul corect o data cu intrebarea ? (Presupun ca trimite cele 4 variante de raspuns, dar trimite una dintre variante marcata ca fiind cea corecta?) Daca nu, atunci cum a fost posbil ceea ce se prezinta in film? Daca da, atunci am alta intrebare: Daca se remediaza aceasta situatie, iar raspunsul corect va fi trimis de server catre client abia dupa ce acesta a introdus raspunsul sau (sau raspunsul corect NU va fi trimis catre client, ci raspunsul userului va fi trimis catre server si comparatia cu raspunsul corect va fi executata in server, iar serverul va trimite un mesaj de genul "corect" sau "incorect"), va mai fi posibil ceea ce se intampla in filmulet? Va rog mult de tot raspundeti-mi. Multumesc anticipat !
×
×
  • Create New...