Jump to content

ccosmin2011

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ccosmin2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ce parerea aveti despre aranjarea icoanelor pe deskstop!Sper sa va placa:D! ImageShack® - Online Photo and Video Hosting MEGAUPLOAD -Download
  2. Frate...iti spun sincer ca nu sunt le-am facut eu! Daca vrei iti arat si poza cu mine iti dau si ID-u de mess:D sa te convingi!
  3. Da si normal!Am mai cautat si am mai gasit ceva postat de el!Recunosc nici eu nu prea le am cu webdesing-ul da nu ma apuc sa postez acum ce imi vine pe chelie;)!Totusi sa va arat o alta "penalitate"daca ii pot spune asa facuta de unicul Floryn cu "y" va rog! motorcyclesandcarstips Sper sa va placa.Scuze pentru engleza de balta:))!
  4. Cica il satisfac criticile noastre:))e amuzant omu!La cum arata cred ca site-ul e foarte vulnerabil.Am o propunere:))..sa vedem cine ii sparge site-ul primul,nu de alta dar trebuie sa scapam de asemenea "bazaconi" si de asemenea oameni.Succes!
  5. Acesta nu este blogul meu.Din cate ati observat!L-am vazut si mi sa parut prea "penal" si m-am gandit sa vedeti si voi ce prostii pot sa zaca in Ro! Sper ca v-am distrat!
  6. MuzycaFloryn2010, video, about computers, movies, computers games, about me, horoscope, news, Las la aprecirea voastra!
  7. Mi-am facut si eu un blog in engleza(am folosit google translate recunosc),insa problema cea mare este ca nu prea am vizitatori pe el:(.Sper ca voua sa va placa:D Acesta este blogul: Electronic Blog
×
×
  • Create New...