Jump to content

Jurnalul.ro

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Cristian Ionescu
  • Occupation
    Web Manager, Redactor IT&C, coordonator redactie print la Jurnalul National

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jurnalul.ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, prieteni. Va propun o tema de articol, cea din titlu. Ma intereseaza foarte mult parerea voastra de oameni cu experienta in domeniul asta. Deci, care sunt, dupa parerea voastra, cei mai nenorociti virusi care au compromis Facebook-ul si comentariile aferente fiecarui candidat. Mai mult, daca vreunul dintre voi este interesat sa explice pe larg cum functioneaza unul sau mai multi dintre acesti virusi, cum au evoluat si care ar fi metodele de evitare, astept cu interes un contact pe privat. Daca obtin feedback de calitate, articolul va fi publicat pe site si in ziar, iar creditele oferite tuturor celor care se implica, (anonimi sau nu) mai ales comunitatii RST. Propunerea vine in urma nebuniei pe care a provocat-o Ramint, in ultima perioada. Va ascult.
  2. Multumesc pentru observatii, Andrei. Insa am lucrat cu oamenii care s-au declarat disponibili si altii (tot dintre voi dar mai vechi) care si-au dat acordul. Or sti ei ce vorbesc, zic io.
  3. Sincer, Benny, nu inteleg de ce crezi tu ca ma constrange cineva sa fac ceva. Dar, in fine, e dreptul tau sa crezi ce vrei. Chiar si cand nu e cazul. Cat despre titlu, e opera unuia dintre voi . Guess Who. Nu spui cine
  4. Hackerii români: Administratorii re?elei FMI, mai pro?ti decât ungurii | Jurnalul National Enjoy.
  5. Pare rau, dar nu am ce sa scriu. Fara parerea cuiva experimentat nici nu ma gandesc sa ating subiectul. Asta era si scopul. Nu sa expun pe cineva. Ca si ziarist am dreptul legal de a-mi proteja sursele. O sug, n-au ce sa-mi faca, chiar daca si-ar dori. Cat despre facut bani din articol, din pacate nu sunt platit la articol. Era pur si simplu un proiect personal. V-ati facut o impresie gresita, pe baza experientelor voastre anterioare. De inteles. Numa` bine.
  6. Ma baieti...io am zis sa va cer o parere. N-am tras nicio concluzie, n-am acuzat pe nimeni. Nu mi-am facut user la oha si sa deschid subiectul ca sa va trag de limba. Am facut totul direct, la vedere, am spus scopul din start. Pana acum, colaborarea cu comunitatea de hacking a fost excelenta, si sper sa ramana asa si in continuare. Pare rau ca ati luat-o la modu` naspa. Cand va intreb, va suparati ca va expuneti. Cand nu va intreaba nimeni nimic, iar nu-i bine, ca se scriu articole de cacat. Insa, nu prea ai cum sa impaci si capra si varza. Io mi-am facut datoria. Restul e can-can. Multam de interes si de raspunsuri. Va salut pe toti, rog un admin sa inchida thread-ul. Succes tuturor. P.S.: Ma aveti la blogroll, pe blogul rst. Il puteti intreba si pe Nemesis ce hram port. Cu ocazia asta, pensionare linistita, maestre.
  7. Benny, despre ce gen de atentie vorbesti ? Despre genul de atentie a omului care isi exprima o parere ca si un comentariu avizat? Toata lumea are dreptul la o parere, iar eu nu fac decat sa redau comentariu respectiv, in forma in care a fost scris. Sunt alte topicuri mai explicite pe acest forum, care pot face obiectul "atentiei" cuiva. Nu crezi ? Aici comentam. Ne dam cum parerea. Niste oameni cu experienta in domeniu isi dau cu parerea, pentru conturarea unei imagini mai corecte decat daca ar comenta Roxy Manelista pe acest subiect, nu crezi ?
  8. Asa cum deja am aflat cu totii, se zvoneste ca Fondul Monetar International a suferit un atac "cibernetic" masiv. Parerile sunt impartite, asa ca m-am hotarat sa va cer si voua parerea pe acest subiect. Raspunsurile la subiect si eventualele comentarii vor fi publicate pe Jurnalul.ro, cu semnatura voastra. Rugamintea mea e sa fiti cat mai pe intelesul tuturor. Multam, baieti (si fete)
×
×
  • Create New...