Jump to content

ntzntz

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ntzntz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Trebuie sa ai si un adaptor capabil sa faca corect reteaua falsa. Ex eu am un L-Link LL-1002 2w Rtl 8187L care nu este capabil sa faca reteaua cum trebuie. Poti testa si tu cu alt device sa intri in reteaua fantoma si sa vezi daca iti incarca interfata de login/pass correct. In schimb am folosit un tp-link TL-WN722N care face reteaua cum trebuie si chiar se incarca interfata. In modul asta am reusit si eu sa atac tovarasu de la 3 doar asa sa ma distrez.
  2. Poate incerca cu common .. macar .. nu trebuie sa dea 80 de dolari. Desi daca e cum ai zis tu si e passul default.. atunci e posibil sa fie 8 uppercase
  3. Sal. Inainte existau 2-3 situri pe care le puteai folosi dar il poti incerca pe asta : http://www.onlinehashcrack.com/ Iti urci acolo .cap si daca il sparg te costa 3E Eu foloseam GPUHASH.me dar vad ca au un Q .. list de se termina in 3-4 zile. Dar oricum si acolo te costa depinde ce dictionare il pui sa foloseasca. Sau cauta alternativa cum a zis si colegul de mai sus. WPS sau Pixie. Sau - Evil Twin daca ai un adaptor de suporta sa iti faca retea.. sa il expulzeze pe el de pe reteaua lui si sa il bage la tine sa ii ceara parola..dar e mai greu asa si daca nu e bata... se prinde ca e ceva ciudat.
  4. Si este contul lui presupun nu ? de PM sau iti da suma din conturi ... gasite ?
  5. Paste fericit tuturor!
  6. Poate ma bag unde nu imi fierbe oala. Dar eu de cand ma stiu folosesc un antivirus (free) si firewall standard de la windows. Nimic altceva. De 15 ani de cand tot stau pe internet mi-am luat 3 virusi care mi-au facut una alta. Si de ei am scapat cu diferite programe : Malawarebyte , S&D si minunatul CD bootabil de la Window Washer / Gutmann 1 Pass + Format C: D:
  7. Am uitat sa intreb. Daca totusi am bafta sa dau de toate retelele parolate acest L-Link LL-1002 2w Rtl 8187L ma poate ajuta ? Multumesc anticipat.
  8. Exact asta vroiam sa aud 50 de retele asa mai vi de acasa Iar de prins ma gandeam sa fiu cat de nehalit pot .. sa dea cu virgula la windows cand dau refresh la retele Mersi de recomandare.
  9. Retele sunt multe numai sa le gasesc. Locuiesc in Bucuresti. Imi poti face recomandare de o antena compatibila pentru L-Link ? Macar ce sa caut mai exact ca sa nu cumpar ceva care e mai prost decat ce are deja. Mersi
  10. Ce rezultate am gasit eu pe internet despre ce antene ai zis tu par sa fie de la NASA. Ceva mai normal ?
  11. Mersi de raspuns. Bun si alte antene mai bune decat ce are deja L-Link pe ele? Imi poti recomanda ceva? Care tot asa se gaseste in comert.
  12. Iti multumesc pentru raspunsul rapid. Dar la "omida aia de adaptor" Poti baga o alta antena mai puternica? Si daca da care ar fi recomandarea. Sunt prea sarac sa cumpar lucruri proaste. P.S Legat de tampenia gasita de mine. Chiar are o distanta de captare asa mare?
  13. Probabil este putin deviata intrebarea. Scuze de offtopic. Dar pot gasi pe la noi un kit antena + adaptorul? Nu intentionez sa sparg parole (Gasesti neparolate). Dar cu o raza mare de actiune. Si daca are cineva idee daca este bun de ceva acest produs : Adaptor Wifi, Wireless Usb Signal King 8TN 2000mW Antena 20DBI Exterioara 10M Cablu - Okazii (124189932)
×
×
  • Create New...