Jump to content

flyhigh

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

flyhigh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. un camarad de-al meu a trecut pe acolo, pe la vanatorii informatici. sunt printre ei si cativa baieti destepti, asa ca aveti grija, n-o sa fie o intalnire prea placuta.
  2. aveam si eu steam de la ei platit cu cardul. i-am dezactivat optiunea de plati online si va sfatuiesc sa faceti la fel. e mai sigur asa, pt. ca nu cred ca erau criptate.
  3. salut. si care-i pretul pe pachet sau le dai la bucata? mersi.
  4. a facut doi ani de inchisoare, sta cu morcovu inca trei ani, timp in care nu tre sa mai faca nicio infractiune si a bagat in buzunar cateva sute de mii de euro, cat o fi fost partea lui. credeti ca se merita? asta-i escroc, nu hacker!
  5. flyhigh

    xaren here

    bine ai venit xarenWo. si eu sunt nou pe aici. am inceput sa invat cate ceva. bafta.
  6. mersi mult hammerfall. la cat de simplu zic aia in articol ca a fost, eram doar curios sa aflu cum se numeste metoda ca sa stiu ce tutoriale sa caut. apreciez mult atentionarea ta. deh,greseli de incepator. rog un admin sa dea delete la post. mersi.
  7. Am tot citit articole de-astea, dar aici mi se pare cam ciudat cat de usor a fost sparta ditamai baza de date folosindu-se doar browserul de internet. Stie cineva ce metoda e asta si de unde pot invata mai multe? multumesc. Website-ul Citigroup a fost spart foarte usor
  8. mrsflmrsfl, ai inteles tu ceva de pe acolo, dar jurnalistii de obicei comaseaza informatia intr-un articol. si eu sunt incepator, dar macar citesc bine inainte sa scriu ceva. Uite aici poti sa vezi cum au facut stie cineva cum au reusit sa exploateze acea vulnerabilitate? mi se pare cam simplu pentru un site de banca. a fost xss?
  9. multumesc foarte mult pentru sfaturi!
  10. Salut, Ma numesc Marius, am 16 ani si sunt din Bucuresti. M-am hotarat sa invat mai multe despre cum e sa fii grey hacker si am gasit RST ca fiind cel mai tare forum de gen din Romania. Am gasit aici cele mai tari subiecte si materiale de unde pot sa invat destule. Vreau sa invat cat mai multe despre exploituri si vulnerabilitati. Inca o data, ma bucur ca v-am gasit. Bafta tuturor!
×
×
  • Create New...