Jump to content

mrsflmrsfl

Active Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mrsflmrsfl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Admin: Stai jos si vezi-ti de ale tale mrsflmrsfl.
  2. da, Dragasani. trebuia sa-mi dau seama. ai pm.
  3. ce sunt alea? scuza-ma, dar nu stiu cati inteleg ce-ai vrut tu sa zici ca vinzi.
  4. @? ? em si macs ti-au dat super sfaturi. eu iti spun ca s-ar putea sa te vedem la stiri. incepatorii ca noi tre sa citeasca ceva mai mult. tu esti foarte la inceput, ai grija. bafta.
  5. asa, si? ce faci cu codurile de bare? te-apuci sa faci etichete? pui pret mai mic sau cumperi prezervative cu eticheta si pret de seminte?
  6. nu m-am prins. daca tot dai bani pentru asta, da niste detalii, buget... vrei spam sau un botnet? ms
  7. @sTrEs , daca te baga la grup organizat, s-ar putea sa stai si tu pe jos, cu ceilalti, fara sa-i vezi pe aia 500 de euro. un tovaras de-al meu din CT asa a patit-o. a intrat la gramada, pt. ca "erau constituiti intr-un grup infractional organizat". si cand faci phishing pe banci, prejudiciul poate fi mare. iti calculeaza aia pagube grupa mare. 500 de euro nu e nici salariul alauia de la banca de la antifrauda....
  8. asta-i reclama? ai luat tu de la ei si merge sau e site-ul tau? cred ca-ti iei ban venind cu de-astea pe aici si inviind morti din 2006!!!
  9. n-ai ce face cu cartelele alea. nici macar banda magnetica nu au. ia-te de altceva mai profitabil pe acolo.
  10. bine-ai venit, avonew! am un prieten care a dat de belea si deocamdata se duce singur sa dea cu subsemnatu. poti sa-i dai un sfat, da' moca? iti dau id meu pm sa vb. daca vrei. mersi
  11. mrsflmrsfl

    White Hat IT

    bravo. frumoasa initiativa. succes!
  12. @immun3 ...banii nu vin de la ei, ci de la tot felul de victime arse pe net. nu vor veni astia de te "angajeaza" pe tine, ci garda. la fel au fost si unii de-si spuneau West Union Group.
  13. 25 de euro, nu-i cam mult pentru un singur client? de ce sunt astia asa importanti? ms.
  14. Am vazut ca a avut loc DEFCON 19. A fost careva pe acolo, sa ne impartaseasca si noua cate ceva din ce s-a intamplat acolo? Multumiri celor care deja au postat linkuri catre prezentari. Bafta!
  15. cu cat dai unul si ce lvl au?
×
×
  • Create New...