Jump to content

avonew

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

avonew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. au fost multe cazuri. poti da un simplu search pe Google ca sa vezi comunicatele de presa. in orice caz, phishingul e infractiune (art. 49 din Legea 161/2003) si se pedepseste cu inchisoarea. teoretic. practic, depinde de judecator pentru ca el e cel care individualizeaza pedeapsa in functie de mai multe: participatie, grad de vinovatie, urmari, persoana inculpatului, situatia lui familiala sau sociala... oricum, daca te trezesti cu duba la usa nu inseamna ca faci si puscarie.
  2. @crs12decoder gandesti frumos. da, cred ca adminii pot deschide o sectiune pentru stiri de criminalitate informatica ori infractiuni ce au legatura cu calculatoarele si care pot fi comentate de toti, legislatie pentru Internet, ce e bine si ce e rau in domeniul hacking-ului dar dpv legal. va fi ceva educativ pentru multi de aici. riscul cel mai mare va fi ca foarte multi nu vor fi de acord cu realitatea...bafta, tuturor.
  3. @Un.Neuron nu e site-ul meu. e doar un loc unde puteti gasi toata legislatia care reglementeaza activitatile pe Internet in Romania. mai sunt si cateva articole interesante pe acolo, pentru cine are chef sa-l exploreze. l-am dat asa, ca simplu exemplu. nu prea stiu cam pe unde pot posta sfaturi de genul acesta, asa ca nu ma deranjeaza sa raspund celor care vor un sfat sau parerea mea. si eu voi face la fel pt. ca, asa cum am spus, am si eu la randul meu nevoie de ajutorul vostru. cateodata, nici eu nu inteleg cum sa transpun in drept chestii din informatica. @mrsflmrsfl np. iti dau pm cu emailul meu bafta tuturor
  4. @co4ie legislatia pe criminalitate informatica o gasesti cel mai usor pe legi-internet.ro . important e nu sa stii care e textul de lege, ci cum se aplica el si faptele care pot fi incriminate. sunt destule interpretari, fisuri, lipsuri...ca mai in toate legislatiile. niciuna nu-i perfecta. din acest motiv, conteaza foarte mult faptele.
  5. multumesc de urari. credeti ca aici sunt numai hackeri? cel putin eu va voi putea demonstra ca sunt ceea ce spun ca sunt. unii dintre voi au demonstrat ca sunt hackeri. insa, cei despre care ziceti ca sunt cu lupa pe voi, cum vor demonstra asta? voi fi bucuros sa va ajut cu sfaturi, dar nu public pe forum, dati-mi pm. numai bine!
  6. Salut, Ma numesc Marius, am 27 de ani si sunt din Bucuresti. Ma bucur pentru ca v-am gasit si recunosc faptul ca v-am ales pentru ca va consider cea mai buna comunitate de hackeri din Romania. Sunt avocat, am studiat si informatica in trecut si am decis sa lucrez pe domeniul criminalitatii informatice. Sunt la inceput de drum, dar voi invata multe lucruri de la voi, cu siguranta. M-as bucura sa va pot ajuta cu sfaturi legale si va rog sa ma contactati prin pm ori de cate ori aveti nevoie de ajutorul meu. Cu siguranta, cand voi avea cate un caz mai complicat, va voi bombarda cu intrebari mai de newbie. Multumesc si va doresc numai bine. avonew
×
×
  • Create New...