Jump to content

Hennessey

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hennessey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mai baiete, faptul ca esti Moderator nu-ti da dreptul sa spui utilizatorilor sa taca.Ai facut si tu 17 anisori si te crezi si tu vreun fel de zmeu? Nu-mi zice tatal meu sa tac si-mi spui tu copile.Nu esti de acord cu ce postez poti sa stergi posturile si daca nu esti in stare sa ajuti pe cineva pana la capat nu te baga in discutie.Eu cand am postat in acest topic discutam strict cu usr6, pe el l-am intrebat ca nu intelegeam , el fiind singurul care a rezolvat problema.Daca ai fi rezolvat-o tu, sigur erai tu cel intrebat.Nu mai sariti de coaie in sus aiurea si incercati sa ajutati pe cel care cere acest lucru asta daca vreti sa o faceti.In rest 'taci' si cuvinte de genul ai putea sa le adresezi amicilor de varsta ta. Mersi pentru intelegere.
  2. Ok, hai ca am inteles nu trebuie sa-mi sariti toti in cap acum.Probabil nu aveti rabdare prea multa cu cei care nu inteleg anumite lucruri ..
  3. Ok, nu este nici o problema.Eu nu am stat zeci de ore pe acest forum si poate nu sunt informat complet in ceea ce priveste unele lucruri.Sunt inregistrat de 1 an aici da din cauza timpului n-am petrecut mult timp prin zona.Ajungi la o varsta cand nu iti permite timpul pentru a petrece atat de mult timp in fata pc-ului.Si nu imi este rusine sa recunosc faptul ca nu stiam de acest trick.Acesta este faptul pentru care am si pus accent pe subiect, nu intelegeam cum a modificat el .rar si sa se poata si dezarhiva.
  4. Asta da rezolvare Nemessis.Comanda copy nu face decat sa copieze un fisier sau mai multe intr-o locatie anume. Hai ca devine interesant.
  5. Fie cum spuneti voi, dar cert e ca pe windows sau orice alt OS nu poti schimba un .jpg sa fie .rar si sa si poti dezarhiva fisierul.Fii serios, nu sunt nascut duminica asta.Sa-mi explici si mie cum poti extrage dintr-o arhiva arhiva insusi.Ca exact asa vine.. tu practic faci fisierul .jpg in .rar si incerci apoi sa extraci fisierul .jpg.Mda.. sunteti prea inteligenti unii pentru era asta. Exact ce spuneam usr6: Dupa ce dai save ass - .rar = o arhiva fara fisiere care rezulta ca nu poti extrage nimic din ea.Daca totusi dai 'extract' = mesaj 'arhiva corupta' si este si normal sa-ti dea acel mesaj avand in vedere ca nu e nici un fisier de extras in acea arhiva.
  6. tromfil, tu ai citit rezolvarea lui usr6 inainte sa dai un raspuns la acest topic? Eu am facut referire la ce a postat el, rezolvarea nu are cum sa fie in felul acela.
  7. Hennessey

    Vand steam.

    De cand au implementat Valve modulul 'security check' sunt sute ca voi pe net care vand Steam.E teapa clara, avand in vedere ca ala nu poate schimba email-ul de inregistrare ca nu are acel cod pe care ti-l trimit valve cand te autentifici pe Steam pe un Pc pe care nu ai folosit acel cont niciodata.Mai este metoda sa-ti dea si acel cod (ca sa fie mai credibila vanzarea) cel care ti l-a vandut apoi sa trimita un request la Valve ca i s-a furat contul (isi pune CD Key si data cand a fost achizitionat) si in maxim 3 zile ii reseteaza Valve parola si email la cele cu care a fost inregistrat si si-a recuperat contul.Asa merge treaba cu 'vanzarea' unui cont de Steam. Sfat: Decat sa luati teapa de 5E mai bine puneti inca atat si luati original de pe CG.
  8. Cril, daca e sa luam ca exemplu o persoana care are cunostiinte vaste de limba engleza si avand in vedere ca pe internet nu sunt tutoriale in limba romana, sunt de parere ca pentru respectiva persoana ii este putin cam greu sa inteleaga ceva din liniile de cod pe care le scrie.Din acest motiv respectiva persoana nu poate invata singura pentru ca nu intelege nimic.Cred ca acesta este motivul pentru care se incearca predarea in limba romana sa poti intelege engleza (pentru ca este limba in care se programeaza) si in acelasi timp sa intelegi si programul/scriptul cum functioneaza.
  9. La pretul absurd de 12 milioane nimeni nu iti va inmana o certificare Zend, asta e sigur.Propun ca cei care nu aveti habar despre ce vorbiti sa va abtineti de la comentarii.Cu o singura cautare pe site la PersonVue observai ca link-academy este centru de testare Zend. Uite va dau si mura-n gura ca pentru ca unii nu sunteti in stare ca cautati un centru de testare pe acel site dar stiti sa faceti afirmatii nefondate si sa induceti lumea in eroare. PersonVue: "http://s15.postimage.org/7t5i4vw1n/image.png"
  10. usr6, sunt curios cum schimbi numele la un .jpg pe windows 7.Singura solutie sa schimbi numele la o poza .jpg pe windows 7 se poate face deschizand poza intr-un editor de text si salvand-o pe extensia .rar dar, daca vrei sa dai extract la arhiva sau sa o deschizi spune ca este 'corupta'. So yeah .. ai putea sa ma luminezi cum ai redenumit un .jpg in .rar fara sa se produca o arhiva 'corupta'.
  11. neox, abia din noiembrie incep.Ce am discutat aici a fost doar pentru a ma convinge daca cumva cineva a fost si stie ce e de capul lor, dar pana la urma m-am convins singur.Ko1n, eu zic ca merita.Citeste topicul acesta si vezi si tu daca te convinge sau nu ..
  12. Vom vedea baieti, oricum dureaza 1 an cursul iar despre diplome vorbim la momentul oportun.tex, crezi ca poti face comparatie intre spiru haret si univ. Cambridge? Eu cred ca nu e loc pentru o asemenea comparatie. Mail de la de partamentul de examinare Cambridge: (asta ca sa excludem orice neintelegere) 'Dear Marius Thank you for your email dated 25 September. I can confirm that the Link Group Education Services have two schools in Romania, one in Bucharest and the other in Timisoara. This is the weblink www.link-group.eu Kind regards Peter Snellgrove Hawkins Customer Service Advisor Cambridge International Examinations E-mail: info@cie.org.uk Phone: +44 (0)1223 553554' Prin acest mail nu mi-a confirmat prin cuvinte ca link-academy este acreditata de ei dar s-a mentionat in subiectul mesajului un numar de inregistrare: (link academy (link-group) [#858247]) ceea ce ma face sa cred ca sunt parteneri. Bafta.
  13. tex, tu ai impresia ca univ. Cambridge sau oricare alta de acest nivel isi pune sigla pe orice hartie? In primul rand diplomele trebuie sa vina direct din uk semnat si stampilat de univ. Cambridge, in nici un caz nu va veni de la firma care a facut cursul.Am primit email azi de la departamentul international de examinare a universitatii ca raspuns la mail-ul trimis de mine in care imi confirma ca sunt acreditati de ei.Astazi am aflat deasemenea ca sunt acreditati si de Microsoft, mai exact sunt parteneri cu ei.Colaborarea cu Adobe deasemenea poate fi verificata pe personvue (asa cum a mentionat neox mai sus).Din momentul acesta chiar nu mai am de ce sa-mi fac probleme acum ramane sa vad cat de bun este cursul. - Microsoft: 'http://www.microsoft.com/serbia/listapartnera/default.mspx' - Personvue: 'http://www1.pearsonvue.com/Dispatcher?application=VTCLocator&action=actStartApp&v=W2L&cid=369'
  14. Deocamdata astept raspuns la mail-urile trimise, daca vor fi negative cred ca voi incerca sa le inchid firma.Pana la urma se dau drept ceva ce nu pot fi.In legatura cu ITAdviser si Eta2u sunt la fel de sceptic pentru ca nu apar ca parteneri Microsoft pe pinpoint pe site la ei.Da, sigur .. in caz ca primesc un mail nefavorabil voi incerca sa caut altceva sau iau legatura direct cu Microsoft, daca tot voi vrea o diploma de acel gen.
  15. Stiu ca programarea != Administrare sau invers insa eu in postul anterior am vorbit despre amandoua avand in vedere ca tu ai specificat ca activezi in acel domeniu si ca aceasta academie sustine ca te certifica ca MCITP.Pe mine personal ma intereseaza programarea si evident certificatele pe care le poti dobandi in urma acestui curs.Problema care este, am citit pe forumuri ca cica ar fi teapa si doar din acest motiv am vrut sa discut despre aceasta scoala.Astazi am trimis mail-uri la Adobe/Microsoft si la Univ . Cambridge respectiv departamentului de examinare al acestei universitati.In urma raspunsului lor voi demara procesul platii in luna decembrie cand se va face plata pe luna noiembrie.Totusi este o suma destul de maricica pe care nu ti-o poti permite oricand si acest fapt m-a determinat in a ma informa si a discuta pe tema aceasta. Am observat ca ai pus anumite link-uri la site-uri care ofera la randul lor certificate Microsoft, de unde poti fi sigur de acest lucru? Daca imi vei spune ca firma este de ani buni pe piata nu este un lucru relevant.Asa cum link-academy nu apare in lista partenerilor pe site la Microsoft asa nici cele postate de tine, si aici fac referire la ITAdviser si Eta2u, nu isi fac aparitia in acea lista.
×
×
  • Create New...