Jump to content

danyel22

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danyel22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Inseamna ca alta varianta de "Anonimitate" mai buna pe internet este doar nologin-ele sau VPN
  2. @actunderdc - Reteaua este WEP @pyth0n3 - Daca mi-as schimba MAC-ul cu un mac de o Tara diferita gen Germania sau Franta si ma connectez pentru PRIMA DATA la routerul respectiv, si ei il ancheteaza pe vecinu e posibil sa ma descopere chiar daca am MAC din tarile respective?
  3. Intrebare: daca am o retea in zona de internet, si ma connectez la ea cu MAC total diferit de mac-ul meu original, si "accesez" un sistem informatic fara autorizatie ( sa spunem o firma mare ) si incep sa porneasca o ancheta ajung la routerul lui vecinu, dar la mine pot ajunge daca am schimbat mac-ul !?
  4. danyel22

    Rst

    Am facut alt cont pe RST, vroiam sa imi cer scuze de la totii cei care i-am injurat/infuriat in trecut. benny_loppa, shaggi si multi alti. Am vorbit peste cei care au mai multa experienta ca mine... asa ca voi incerca sa invat mai multe. Am luat aceasta lectie de la o persoana de sex feminim... ma subestimez pe mine. Oricum stiu ca nu va intereseaza, dar mi sa cerut sa imi cer scuze si cine mi-a cerut... avea dreptate. V-am lasat. // ShadowWhite
×
×
  • Create New...