Jump to content

Nyțro-Oust

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nyțro-Oust's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. OOhhh , foarte bine Synt ,vorbeste cu kw3 poate face un subdomeniu ,cv . Pei daca e site-ul ala deja showroom-ul poate sa fie inchis. (zic eu)
  2. Daca era asa cu TinKode .... Noi sa fim sanatosi ! Propun inchiderea thread-ului pentru a nu se face si mai mult off topic, si chesti neinteresante. Doar am propus daca am jignit pe cineva cu asta imi cer scuze. Si mai propun redeschiderea http://rstcenter.com/forum/34375-se-cauta-jurati-pentru-rst-court-6.rst . Matei : Contul asta este facut pentru alta cauza, dar lam dezvirginat acum. Ave O
  3. Asta iam zis lu Tinkode,dar iti zic si tie succes in continuare la mai multe pluginuri. Sa revenim... Problema e alta Zatarra si AhEaD , cum am mentionat si in alte posturi, mi-a placut mult ce a facut tinkode, sa dea ban pentru orice spam, dar nu mi-a placut faptul ca nu a dat dovada de respect, si a facut asta prin propriile reguli. Nu stiu sa explic, dar dau un exemplu. Unu intra intr-un anturaj, fiind mielusel 1/2 saptamani, dupa acele 2 saptamani, el isi ia "grade" luandu-i peste picior pe ceilalti care sunt de mai mult timp in anturaj. Ceva de genul a facut si tinkode, iar mie nu imi place chestia asta. Faza cu Ny?ro e alta, iti explic eu prin pm. EDIT : acum am citit Da ai punctat bine Rafa, multi administratori/moderatori nu prea isi fac treaba pe aici, nu au timp s-au alte motive, oricum vreo 2 moderatori si 1 administrator ar trebui acum in plus pe forum care sa fie activi si sa aiba experienta. Si va spun eu de ce sa ajuns asa,pentru ca nu ati vrut sa stergeti categoria, sau sa o inchideti temporar "off topic" , unde eu am postat sugestia dar mi sa raspuns negativ. Bineinteles nici cu inchiderea off topicului nu poti rezolva multe dar macar faci ceva . http://rstcenter.com/forum/35651-cum-se-duce-rst-ul-de-rapa.rst
  4. Hhahahhaha good, Rafa creator of anti kzh Lasa jane, ca TinKode va ramane in inimile noastre multa vreme. Si acum sa iti zic si ceva serios, daca ai sti cum sa respecti ai fi respectat nu doar pupat in cur de laketi cu frica de ban. Succes in continuare la munca si la ce vrei sa faci, asta ti-o zic prieteneste .
  5. Asta imi place , atat. Invata sa respecti. Daca stii ca esti un mucos aflat la stadiul de lipitoarea familiei ce nu poate sa isi procure bani de o coca-cola, mai bine ti-ai exersa bunele maniere sa iti dezvolti personalitatea sa ai un caracter puternic care 100% te va ajuta cand vei fi pe picioarele tale. Ave O.
×
×
  • Create New...