Jump to content

poweromania

Active Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

poweromania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Metodele astea cu PPD prin YouTube sunt simple una ar fi: Cauti un film por*o pe un site premium(gen:mofos.etc) il tai pana la partea unde se dezbraca gagica si il incarci pe youtube pe urma incarci videoclipul full altundeva si pui linkul de download prin sharecash sau ce folositi voi in descrierea videoclipului! Nu am incercat medota pentru ca nu am nici timp nici chef am gasit-o undeva si parea sa functioneze! Totul tine de promovare!
  2. Tare curios as fi sa vad metoda aia cu oriunde dai click dai click pe o reclama dar nu cred ca e posibila!
  3. Ma gandeam la un sistem mai complex care sa includa un site unde useri isi fac cont apoi sa aiba posibilitatea sa dea click pe anunturile altor useri, iar cand dai click pe un anunt acesta sa dispara din lista si sa reapara din nou dupa 24 de ore!
  4. Eu ma gandeam sa fac un grup pentru membrii RSTcenter unde fiecare doritor se poate inscrie. Mai pe scurt te inscrii cu codul adsense sau orice alt provider tu dai click p ereclama altora iar alti dau click pe reclama ta "Reciprocal click" un fel de PPC exhange! Numai ca vreau sa aud niste pareri de la voi inainte sa ma apuc de munca!
  5. Pai eu stiam ca adsense te plateste de fiecare data cand ajungi la minimum de $75, tu spui ca contul este de "unica folosinta" sau cel putin asa inteleg eu! Mai depinde cum faci tu clickuri pe reclame!
  6. Uite daca imi raspunzi la intrebarea (De ce nu folosesti aceasta metoda doar pentru tine si ce castigi sa pastrezi tu si preferi sa imparti cu altii? Plus ca toata munca o faci tu) Eu ma bag in chestia asta de proba asa.
  7. Nu mai functioneaza linkul ala cu punctele!! End of story
  8. Acum vreau sa vad daca se descurca cu cereri mai mari!
  9. Si la mine la fel.Cred ca stiu ce are sunt 2 posibilitati: 1.Site-ul e teapa 2.Am avut si eu un script ca cel al site-ului si stiu ca aveam undeva un tab numit "cheaters" in care apareai daca abuzai de anumite chestii in cazul nostru linkul cu 25 puncte CPA!!! Cred, nu sunt sigur!!
  10. Pai eu cred ca botul face ce ai face si tu daca ai da click pe Surf for CPA Points asa ca daca nu mai ai ce sa vizitezi adica iti scrie asta "Sorry, there are no more CPA Points to be earned at the moment. Please try again later." nu ai ce sa castigi!
  11. Daca ai citii in primul post ai vedea ca autorul a postat un link special care iti da 25 de credite CPA de fiecare data cand il accesezi!
  12. Da, mersi pentru el dar inainte de asta vreau sa vad daca imi primesc aia $0.11.
  13. Ce darnic esti tu problema e ca aia 10lei pe care vrei sa mi-i dai tu ii fac in 1 minut asta daca site-ul plateste
  14. Si cam cat trebuie sa astept pana primesc banii? Tu ai primit ceva?
×
×
  • Create New...