Jump to content

Deta

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Deta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Puskin ai zis de mess dar id nicaieri...lasa un privat sau vezi idul meu.
  2. De foarte multe ori imi da slot initialization failure.Oare de ce?
  3. Problema rezolvata, se pare ca este un program care face acest lucru si care se numeste autocorect de pe www.softset.ro. Multumesc oricum pentru ajutor.Intamplator l-am gasit, ca nu cautam programul acela ci doar cum sa pun languageul, dar am dat de el si ma bucur ca ma scuteste de ore pierdute si corecteaza foarte rapid.
  4. oare nu ar merge cu un pack pt limba romana?
  5. Nu stiu daca este posibil dar totusi intreb pe cei care se pricep foarte bine la word 2007 daca cumva se poate sa imi puna automat simbolurile cand scriu.Am vreo 20-30 de pagini si chiar nu as vrea sa pun la fiecare 3 cuvinte cate o caciula ca ar fi foarte mult timp care nu mi-l permit + ca e ssi enervant chiar daca iti pui si shortcuturi.Multumesc.
  6. Lokipaki habar nu ai ce vb..Ce sa ma enerveze ma cand eu nu prea joc cq?Faci pe desteptul dar nici nu ai dreptate.Tot timpul trebuie sa fie genii de genul asta care raman doar cu comentariile lor geniale.
  7. ar trebui sa primesti ban fara discutii
  8. Probabil ca au facut ghosting ca doar nu au instalat winul pe rand la fiecare calc.De ce nu ar merge un brute forcer?Poate ar merge doar ca necesita foarte mult timp...tu ai acces doar la un calculator iar la restul daca nu scrie profesorul parola ai acces limitat.Ai avut restrictii la download si instalare banuiesc de vrei sa afli parola.Poate il pacalesti pe profesor cu un keylogger desi trebuie sa fie naiv:).
  9. Am facut asta si tot nu schimba parola...
  10. deci ideea e buna doar ca trebuie oameni adevarati dar gasesti pe google la poze cu grupuri ff multe EDIT: dar ia de pe net imagini cu oameni si cu terenuri de fotbal si pui oamenii la distanta in asa fel in cat cel care numara oamenii sa poata doar aproxima dar sa nu incapa indoiala ca nu ar fi peste 80.
  11. H4e se pare ca nu ai inteles ce vroiam, cred ca loki in schimb da.Deci trebuie sa fie o poza in care sa se vada de la distanta si sa se vada mai de sus oamenii aliniati sub forma de litere nu oameni in interiorul literelor ca iti dai seama ca nu ofeream o suma pentru asta.Deci trebuie o poza care sa iti deie impresia ca este reala.Sa scoti ceva mici grupuri le pui unul langa altul si le pui 3d pe un teren de fotbal si sa se vada ca si cum chiar ar fi fost facuta poza cu oamenii.E greu stiu dar sper sa poata cineva..repet platesc dar numai daca se poate face pana la ora 23:40 ca altfel nu mai este de folos.Idul meu il aveti: manuvasa18 contactati-ma si va arat si cum au facut altii poze adevarate ca sa aveti un reper.
  12. era bine daca ma ajuta cineva in loc sa imi prezinte reclame...
  13. Deci am sa fiu foarte scurt si la subiect.Care imi face o fotografie falsificata cu un grup de oameni plasata sub forma de litere si anume A M D primeste bani (nu am precizat suma ca nu stiu daca am voie).Pentru detalii manuvasa18 id de messenger.Grupul sa fie foarte mare plasat strategic sa nu se vada ca e falsa.Termen pana diseara la ora 23:50.Multumesc foarte mult si astept mesaje.Miza este foarte mare pentru mine.
  14. Mai bine asteptati tutorialul lui king ca asa fiecare are multe nelamuriri si cu jumatati nu faceti nimic si nu se mai termina niciodata topicul.King imi poti lasa un pm cu id?Ms anticipat.
  15. Evident ca nu trebuie sa le dai mura in gura dar un tutorial din cap in coada pentru cei care stiu programare la nivel de incepator ar fi o idee buna.
×
×
  • Create New...