Jump to content

say3er

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

say3er's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. wildchild o fut pe mata pana ii iese aerul din cur. nici nu joc cs
  2. Sfarsit ! Sugeti-mi pula va rog eu . Va rog eu..dati-mi ban.
  3. say3er

    Rst center

    Daca voi primi warn sau ban asta e...faceti ce vreti dar asta e adevarul si nu puteti nega acest lucru.
  4. Nu te mai crede destept,scoti niste cuvinte pe care le-ai cautat pe dex online si cu iad-ul..ai cautat pe google. Mi-e scarba si nu o sa mai dau nici un comm pentru unii ca voi,nici nu ma interesaza ce scrieti pentru ca sunteti orbi frate..nu am ce sa mai spun...cheloo v-ar fi impuscat in cap pe voi primii (vorbesc de astia care comenteaza aiurea) . Nokia pe tine nici nu te bag in seama. Sony..nici pe tine nu te bag in seama
  5. imi bag pula in voi de sclavi.Sariti ca niste pizde la pula. Imi bag pula in toti copii astia de pe rst care se cred mai destepti,sunteti niste sclavi,aveti tupeu sa o dati parte in parte ? bagami-as pula in voi de romani prosti. Muriti in iad.
  6. ?Interviu Cheloo - Observator Antena1 23.03.2011 - Avancronica CELCAREURASTE?? - YouTube
  7. Uitati-va la un copil de 3-4 ani (care evident nu stie nici sa scrie nici sa citeasca) cat de natural se intelege cu computerul, telefonul mobil sau tabletul. Este aproape o alta „specie” umana fata de parintii lui, ca sa nu mai vorbim de bunicii trecuti de 50 de ani. Imi povestea un prieten ca al sau pusti, citind „Amintiri din copilarie”, nu putea sa inteleaga in ruptul capului de ce Nic? fura cirese din pomul vecinului. Copilul din ziua de azi vede cirese doar in supermarket sau la magazinul din colt, iar a le sterpeli de acolo este o fapta infinit mai grava decat cea a lui Creanga. Acum 50 de ani, se mai invata inca in liceu, oarecum intensiv, latina. Acum 70-80 de ani, se studia, tot in liceu, si greaca veche. Discutiile despre bacalaureatul 2011 au fost in mare parte isterice, condimentate cu ceva acuze politice. Nimeni, sau aproape nimeni, nu a mers mai departe, la radacinile simple ale problemei: oare scoala de acum nu ar trebui sa se adapteze noilor vremuri? Sa detecteze, de exemplu, foarte de timpuriu care sunt talentul si pasiunea copilului si sa ii deschida calea spre acestea? Daca il intereseaza robotica, de ce sa isi piarda vremea cu niste romane prafuite din secolul trecut (sa recunoastem, nu toate foarte valoroase), povestite fara chef de o profesoara plictisita si macinata de un salariu meschin? Nu ar fi mai potrivit sa faca niste cursuri bine structurate de exprimare corecta in limba romana? Invers, daca un elev are o pasiune devoranta pentru literatura, de ce sa fie chinuit cu matematici complicate pe care oricum le va uita curand dupa ce va parasi liceul? Va porni cineva de la „centru” o astfel de discutie? Ma indoiesc. Tragic sau nu, multi lucratori in invatamantul de azi sunt precum fabricantii manuali de stofe la aparitia masinilor cu aburi in secolul XVIII care puneau in miscare razboaiele de tesut: spera ca schimbarea adusa de digital sa fie doar o toana a unor indivizi, si nu o revolutie industriala. Am scris aceste randuri, ca recomandare pentru un articol excelent care merge dincolo de lamentatiile legate de recentul bacalaureat:
  8. eu am avut niste relatii la orange si mi-am luat blackberry 8250 curve cu 150 euro.
×
×
  • Create New...