Jump to content

koderS

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by koderS

  1. Havij 1.13 Pro ready! Checking for update... Havij 1.14.0 is available since 2011/01/08 Analyzing https://nuconteaza.ceva Https is not supported in free version! Please purchase the commerical version of Havij E tot versiune free Versiunea Pro, are ca support :https:
  2. Multumesc frumos pentru raspuns. Problema sta in felul urmator : Eu detin Owner pe acel server, dar doresc sa aflu parola de la rcon, ca imi tot da stres cineva Stii.. ca nu ne putem caca in placerea omului. Am tot citit , ca exista tot felul de posibilitati prin XSS-uri si de asta am apelat la voi.
  3. ma tata, poate nu am nici numarul minim de posturi, sau ma rog. Dar am si eu o rugaminte de fier Vreau sa aflu si eu parola de la un server de cs (rcon-ul). Va rog frumos, care aveti buna placere sa ma ajutati putin, raman si eu dator.
  4. Folositi OfficeSuite. Il inregistrati si este totul ok. Il puteti lua de pe sharemobile [dot] ro. E usor de folosit, mergeti la find scrieti cuvant din intrebare si dati un simplu next, daca nu sare la intrebarea de care aveti nevoie este de ajuns sa dati un next, nimic mai mult. Este foarte util pentru cei care aveti pe la faculta, intrebari puse in grila Va aranjati putin grilele de acasa si este totul ok.
  5. koderS

    sal

    right Mish, cel pe care il stiu eu sau?
  6. koderS

    sal

    pai n-am zburat din februarie 2008, zbor acum ? pai ce descriere ai vrea sa-ti fac? Programator IT, altceva?
  7. koderS

    sal

    salutare salutare salutare
×
×
  • Create New...