Jump to content

iustin86

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iustin86

  1. Aici ceri mailuri ale persoanelor care folosesc ebanking .... parca era in TOS chestia asta

    Persoane care folosesc siturile de vouchere se rezolva dar cu varsta si targhetate pe orase... asta e comanda grea spre imposibila dar daca reusesc asa ceva iti dau un semn...

    Am specificat persoane care folosesc ebanking, pentru ca am nevoie de oameni care cumpara online cu cardul, eu vanzand vouchere on-line prin intermediul site-ului meu. N-are nici o legatura expresia "persoane care folosesc ebanking" cu frauda online, e exact nisa de care am nevoie.

    Salutari, Iustin.

  2. Vand emailuri fresh targetate pe categorii/nise.

    Toate sunt fresh si dump-ul e facut la comanda.

    Postati aici cererile voastre. (daca nu am pe stoc dureaza maxim 24 de ore).

    Nu sunt mailuri luate cu crawlere sau programe de genul.

    As dori daca se poate toate mailurile tinerilor intre 18-27 de ani, din Romania, activi online care folosesc ebanking si sunt atrasi de site-urile de reduceri/vouchere gen groupon.ro,reddeal.ro, frecventeaza si cumpara de pe acest gen de site-uri, targetate pe orase.

  3. Aviz amatorilor de senzatii tari, aceste "nologin-uri" salveaza toate logurile despre conexiunea voastra, asa ca cine crede ca poate folosi aceste "prox-uri" pentru ilegalitati si nu va pati nimic se inseala amarnic. Totusi exista o metoda de a evita logurile, se poate folosi un server la care s-a obtinut uid0(root), ca ulterior sa se poata "curata" serverul de loguri.

    Salutari!

  4. Eu spun din experienta. Nu am gasit niciodata 6 milioane de emailuri. Daca tu ai asa ceva si le vinzi, le cumpar eu dar sa ne intalnim fata in fata sa vad ca ai ceea ce spui. Am dat un exemplu clar de ce nu pot exista un numar asa de mare de emailuri dar argumente de ce nu ar exista nu am gasit decat frustrati ca Zatarra. Faceti-mi o socoteala logica de unde dracu aduni 6 milioane de emailuri intro saptamana. Nu vreau surse. O explicatie logica. Luminati-ma. Ce site din romania are 6 milioane de persoane inregistrate? Sa arunci numere pe piata e simplu. Evident puteam incepe postul cu vand 10 milioane de emailuri dar nu vand ce nu am sau ce nu prea vad sa existe.

    am exportul din db, fix cum era acolo, ti-l pot da sa te uiti sa vezi ca sunt 1.400.000 e-mailuri unice in el. Daca nu esti sigur de informatie de ce arunci cu noroi? da-mi un pm cu idul tau de mess si-ti trimit fisierul sa te convingi.

  5. Tin sa te anunt ca gresesti, de pilda eu doar din ecupidon.ro am extras 1.400.000 e-mailuri romanesti. Nici eu nu am avut curajul sa spun ca am cea mai complexa baza de date din Romania, numarul e-mailurilor mele atingand aproape 8 milioane:), ma indoiesc ca o ai tu:D.Sunt intradevar si o gasca de lameri care fac bani din prosteala da nu toata lumea face la fel. Uite daca vrei facem un barter imi spui sursa e-mailurilor tale si eu iti dau acelasi numar si iti specific si sursele.

    Stima!

  6. si plata cum o faci? posteaza toate detaliile tranzactiei.

    Depunere in cont curent de preferat pentru ca sunt comisioanele cele mai mici, eventual pot si western union, mandat online/postal, moneygram dar comisionul va fi retras din suma la care vom conveni. Oricum acest timp de detalii se discuta in privat si pana acum nimeni nu mi-a confirmat ca e capabil de asa ceva, asa ca..

    Stima!

×
×
  • Create New...