Jump to content

iustin86

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iustin86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Cumpar conturi de facebook din Cluj exclusiv. Pm cu oferte.
  2. Pretul se discuta pe privat, cu cei care sunt in stare sa duca la bun sfarsit cererea.Multumesc!
  3. Am nevoie urgent de cineva care sa-mi faca 2 aplicatii de facebook gen: facebook.com/Like2Watch "ce motor ti se potriveste" , "vei vedea fantome" , astept PM cu oferte.
  4. Am nevoie urgenta de un cont pe restposten24.de]
  5. Si eu am nevoie de conturi cu foarte multi prieteni, pentru orferte PM.
  6. Am nevoie de foarte multe like-uri pentru o pagina de facebook urgent, PM cu oferte. Cumpar conturi de facebook cu multi prieteni urgent, PM cu oferte.
  7. Avand in vedere ca ai contul din Septembrie 2011 -1 posturi, e evident ca te doare in fund daca iei ban pe el sau nu, foarte usor pOti sa iti deschizi altu'
  8. Am specificat persoane care folosesc ebanking, pentru ca am nevoie de oameni care cumpara online cu cardul, eu vanzand vouchere on-line prin intermediul site-ului meu. N-are nici o legatura expresia "persoane care folosesc ebanking" cu frauda online, e exact nisa de care am nevoie. Salutari, Iustin.
  9. As dori daca se poate toate mailurile tinerilor intre 18-27 de ani, din Romania, activi online care folosesc ebanking si sunt atrasi de site-urile de reduceri/vouchere gen groupon.ro,reddeal.ro, frecventeaza si cumpara de pe acest gen de site-uri, targetate pe orase.
  10. Precizeaza sursa acestor e-mailuri si da-mi un pm cu id-ul tau. Salut.
  11. Aviz amatorilor de senzatii tari, aceste "nologin-uri" salveaza toate logurile despre conexiunea voastra, asa ca cine crede ca poate folosi aceste "prox-uri" pentru ilegalitati si nu va pati nimic se inseala amarnic. Totusi exista o metoda de a evita logurile, se poate folosi un server la care s-a obtinut uid0(root), ca ulterior sa se poata "curata" serverul de loguri. Salutari!
×
×
  • Create New...