Jump to content

OrIaX

Active Members
  • Posts

    329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

OrIaX last won the day on April 17 2009

OrIaX had the most liked content!

Converted

  • Location
    /bin/sh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OrIaX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut am de vanzare full database cu nume prenume adresa cnp telefon dupa caz. Astept OFERTE serioase prin PM. Multumesc. abis astra basf bg2 bgdraw bgupdate2 bgupdate3 bigottibg bramac british bugtrackerbc cez cielo cocacola comfortbg cora dior dunhill easysms eve fingroup fundatia_alexandrion generali generali_chestionar generali_leads generalicomp generaliemails generalimacheta generalistorage generalitemp glade goldenPages gwm horde hp hp_care_pack hs2 interactions ipb kapa kent kentbkp kentcnp2010 kenttest2 kinder landbrokers laroche maguay mbg_wp meganews mex_infoline mhmbgcrm microsoft_bkp milka_starcom mlm mobexpert mobexpertbg mosulmeu mycar nanotek news_alexandrion news_bk news_ciuc news_clickdeal news_desperados news_heineken news_musicguru news_silva newsmex nidaprofesional niveafr niveamen nutriday nzbkp onecatalogue oracle pallmallcnp panasonic pedigree pedigree_bg petonline phpcollab phplistdb phpmyadmin plach pm2010 pmimp poiana pontIO povastest premivolutia publicbet rca_generali rcagroupama redempt renault renault_bkp renodraw resurseasbis retina_pedigree retina_whiskas retinaw rogue rompetrols shop smsrep snickers sos spectrocom stanley stanley2 stanley3 symantec taskfreak tewacho ukconnect whirpool whiskas_bg wizz wpbg xerox
  2. Multumesc pt feedback. Ai o opinie. O respect. @others nu stau 24/7 pe rst. raspund cat de repede pot cu scuzele de rigoare. PS Milioane de mailuri de romania nu am. dar daca strang o cantitate suficient de mare va anunt.
  3. Nu fac eu pretul pt a evita discutiile inutile. Spuneti cat vreti cat oferiti si daca e rentabil pt amandoi ne apucam de treaba.
  4. Foloseste liste free de pe net. Spor si bafta!
  5. Vand liste de mailuri la comanda. Spuneti tara nr de mailuri si pretul care il oferiti. Tot ce vand e verificat no spam traps ho hard bounce. Totul este unic.
  6. @old school Dacii si Romanii (jocul din carton), CIP, HC 90 (cu stocare pe caseta audio), HC 91 (cu stocare pe 5"25), internet prin dial-up, si evident +++ ATH 0 (pt cunoscatori) + toate de mai sus... sunt mai batran + antrenamente de 4 ori pe sapt. @new school acces rapid la tehnologie si la informatie, o libertate mai mare de miscare, oportunitati mai multe decat acum 20 de ani Concluzie: fiecare perioada are + urile si - urile ei. Importante sunt alegerile si personalitatea fiecaruia. Clar new school nu o sa mai prinda vremurile trecute dar si ei vor devenii old school peste 20 de ani.
  7. OrIaX

    [VAND] Emailuri

    Aici ceri mailuri ale persoanelor care folosesc ebanking .... parca era in TOS chestia asta Persoane care folosesc siturile de vouchere se rezolva dar cu varsta si targhetate pe orase... asta e comanda grea spre imposibila dar daca reusesc asa ceva iti dau un semn...
  8. OrIaX

    [VAND] Emailuri

    De aia s-a dus totul pe pula aici, o gramada de "destepti" si de "smecheri". Vreti totul gratis si aveti impresia ca nimeni nu e mai destept ca voi. De dragul discutiei: Ai vrea si totul pe la 15 20 de lei? * ironic N`am chef de polemica.
  9. Vand emailuri fresh targetate pe categorii/nise. Toate sunt fresh si dump-ul e facut la comanda. Postati aici cererile voastre. (daca nu am pe stoc dureaza maxim 24 de ore). Nu sunt mailuri luate cu crawlere sau programe de genul.
  10. Cati dintre voi ati fii interesati de un Crupter FUD? Cati dintre voi ati fi dispusi sa platiti pt un Crypter FUD? Cat ati fi dispusi sa platiti pt asta si in ce variante?
  11. si plata cum o faci? posteaza toate detaliile tranzactiei.
  12. Am nevoie de un web-designer cu experienta pt un proiect mai mare. Cine se baga lasati niste date de contact.
  13. bun de invatat vrei sa inveti dar de stiut ce stii pana la ora asta? ca sa scrii alplicatii trebuei sa stii cel putin un limbaj de programare BINE, ca sa scrii exploituri trebuie mai intai sa intelegi si sa recunosti o vulnerabilitate sa o descoperi sa o poti reproduce si sa automatizezi procesul. chestiile astea nu se invata intr-o luna 2, 5 , 9 dureaza mult mai mult. Din ce stiu eu aici nu e Rst-School e rstcenter ... pune maina citeste invata vino cu intrebari pertinente si vei fi ajutat.(nu prea vad eu sa se intample asa dar fie). @cla1992 Call spoofing pote sa insemne de la rahatul ala de Blover (aplicatie pt tlefoane mobile) pana la VOIP spoofing sau simcard cloning . La ce iti trebuie si la ce te referi mai exact + in ce stadiu esti tu la ora actuala?
  14. http://rstcenter.com/forum/21316-28gb-de-carti-pdf.rst http://rstcenter.com/forum/20032-5-gb-ebooks.rst unul dintre ele?
  15. din datele pe care le-ai dat ... se calculeaza lungimea exacta a parolei. Exemplu 9... dupa care se incearca brute doar pe lungimea de 9. Doar o teorie, daca am gresit , begod, corecteaza-ma.
×
×
  • Create New...