Jump to content

crs12decoder

Active Members
  • Posts

    1563
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

crs12decoder last won the day on August 28 2011

crs12decoder had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

crs12decoder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

501

Reputation

  1. @em. Functia cacat are complexitate n*m. In cazul de fata va avea 4*4 output-uri. Nu.. O(n*m) are doua for-uri doar. Primul ar fi un j de la 0 la m si al 2-lea ar fi un i de la 0 la n m for-uri pentru vectori cu n elemente. Presupunem un vector cu 3 elemente. Daca il parcurgem cu un i de la 0 la 3 avem O(n) Daca il parcurgem cu un for cu un j tot de la 0 la 3 care cuprinde si for-ul cu un i de la 0 la 3 avem 3*3=3^2 deci e O(n^2) Daca le parcurgem pe cele dinainte cu inca un k avem 3*3*3=3^3 deci e O(n^3) ... Daca avem m for-uri de tipul acesta avem O(n^m). M-am uitat peste algoritmi cu complexitate 2^n, n^2(ca al lui em pentru cazul m=n), si superputeri(ackermann). Nu am reusit sa gasesc un exemplu pt n^m.
  2. As avea nevoie de un exemplu de algoritm recursiv cu o complexitate de O(n^m). Pentru iterativ se fac pur si simplu m for-uri pentru vectori cu n elemente.
  3. Domnilor filozofi, despre matematica ce se aude?
  4. Daca face cineva rost de subiectele de la M1 in timp util il rog frumos sa le posteze aici sau pe privat. Multumesc anticipat!
  5. In primul rand nu se face c++ se face C. Cel putin in primii 2 ani. Daca vrei sa inveti c++ pentru tine, e o idee foarte buna. In al doilea rand, materiile de programare(Programarea calculatoarelor si Programarea orientata pe obiecte <java>) o sa le treci pentru ca astea sunt cele mai usoare si te descurci lejer cu ce ti se da acolo chiar daca nu ai facut pana acum C sau java. Daca vrei sa inveti ceva care sa te ajute sa treci mai usor prin facultate invata notiuni de electronica, linux, retelistica, proiectare logica, diverse limbaje de programare functionala, treci prin cat mai multe probleme de algoritmica cu putinta, invata ASM, invata cum se lucreaza cu socket-uri in C, invata sa lucrezi cu pointeri in C si invata cum sa proiectezi/lucrezi cu diverse tipuri de structuri de date. Invata bine analiza matematica si algebra pentru ca te vor ajuta foarte mult sa treci peste materiile ce au legatura cu matematica(nu doar cele 3 matematici). Pentru admitere ai nevoie de mate la care iei 10 daca nu esti paralel si 9 daca esti. Fizica:mecanica,curent continuu,termodinamica. Iar pentru facultate iti vor folosi doar notiunile de la curentul continuu, deci incearca sa te concentrezi sa stii tot la CC.
  6. Oamenii sunt obisnuiti sa vada orice ca pe un blackbox in ziua de azi. Dar nu poti sa-i condamni daca nu au niciun fel de pregatire in domeniu. Ideea e ca altii se folosesc de naivitatea omului si de lipsa lui de cunostinte cat si de dorinta de a cheltui mai putin, pentru a face profit necuvenit.
  7. Stie cineva cum as putea sa fac rost de un inel ca acesta:http://www.beerclub.ro/images/poza_zilei/96.jpg Ma intereseaza in mod special sa aiba emblema heineken de acolo asa cum este. In rest, inelul poate sa arate oricum. Ornamentul ma intereseaza. Daca stie cineva de unde il pot achizitiona sau vreo firma de personalizare inele, as ramane dator. Multumesc!
  8. Stie cineva cu ce as putea citi informatia de pe banda magnetica a cartelelor de metrou sau de pe cardurile RATB?
  9. Aa si legat de admitere si de rata de promovabilitate la AC: -E una din facultatile cu cei mai putini studenti/loc la admitere(ceva de genul 1.5/loc). Spre deosebire de facultatile usoare din Politehnica unde sunt ceva de genul 11/loc. -E facultatea cu cea mai mare rata de promovabilitate: 75% 75% e o rata foarte mare de promovabilitate si parea cumva paradoxala aceasta rata avand in vedere gradul de dificultate. Mai ales ca la facultatile mai usoare(ex transporturi), era de doar 40% Motivul invocat de profesori a fost acela ca studentii chiar daca faceau timp de 7 ani facultatea, tot aveau ambitia necesara de a o termina. [LE] Cred ca am uitat sa precizez. Daca aveti restante, va costa 50 RON/punct credit. Cum mai toate materiile importante au 5 credite(si doar pe astea le veti pica), va costa 2.5 mil fiecare materie pe care o refaceti. Daca va hotarati sa mergeti aici trebuie sa va ganditi si la bani pentru ca restante sigur o sa aveti oricat de tocilari sunteti. Primele 2 prezentari (normal + toamna) sunt gratuite. Daca ramaneti cu restante pentru anul urmator veti scoate din buzunar 2.5 mil/fiecare.
  10. Faptul ca tu ai raportat o vulnerabilitate nu iti garanteaza obtinerea unei recompense in cazul in care site-urile nu au anuntat ca ofera in mod expres ceva pentru munca de cautare depusa de tine. Tu ai gasit o vulnerabilitate si ai vrut sa le indici locatia in cazul in care iti convine recompensa propusa de ei. Ei au preferat sa-si puna echipa sa caute singura problema si sa faca abstractie de ajutorul oferit de tine. Aveai doua variante: -Sa incerci sa exploatezi situatia in mod ilegal, asumandu-ti toate riscurile; -Sa faci ce ai facut cu riscul de a nu primi nimic; Ai preferat varianta 2. Trebuia sa constientizezi ca nu e nimeni obligat sa-ti ofere nimic pentru un astfel de serviciu. Daca oamenii lor au fost capabili singuri sa depisteze problema, atunci nu vad de ce ar fi trebuit sa-ti ofere tie ceva.
  11. Si va mai intrebati de ce sunt interzise shop-urile de legale...
  12. Da. @yoyois - Reciteste intrebarea pusa de mine. Am intrebat de ce trebuie egalata cu 0. Nu am pus la indoiala faptul ca asa se face. Topic Closed.
  13. Nu ai raspuns totusi la intrebarea "De ce derivata trebuie egalata cu 0?" Adica de ce 0 si nu orice alta valoare. (Evident ca daca am pune alta valoare in afara de 0 nu ne-ar mai indica maximul sau minimul) Dar de ce?
×
×
  • Create New...