Jump to content

Sithalkes

Active Members
 • Content count

  674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Sithalkes last won the day on May 13 2017

Sithalkes had the most liked content!

Community Reputation

256 Excellent

1 Follower

About Sithalkes

 • Rank
  Registered user
 1. Este legala clonarea unui site?

  Iti iei niste ani, cu suspendare, daca esti norocos, asta in cazul fericit. Nu va mai bagati in tot felul de prostii de 2 bani, mai bine invata si angajaza-te in ceva legal.
 2. Lianage OS 15

  Luna trecuta.
 3. Programmers please/cunoscatori in domeniu?

  Fix o pula. Daca nu ai diploma de bac, nu te poate angaja ca programator, caci la incadrare, trebuie sa specifice codul COR al functiei pe care esti incadrat. Fara diploma de bac, te poate angaja ca portar, necalificat, femeie de servici, etc, plm, insa vei pierde la bani, caci iti va fi impozitat venitul, comparativ cu acelasi venit brut care It-istilor nu le va fi impozitat. (asta daca nu ne mint iar politicienii). in +, nu vei putea trece in cv ca ai lucrat ca programator, x ani, experienta, plm, cand tu ai fost incadrat ca zidar, chiar daca nu ai pus mana pe o caramida, ci ai fost un fel de Brancusi in php si Eminescu al pytonului.
 4. Salut, am nevoie de ajutor

  Nu se mai pot sparge coonturi, ca toate ciocanele-s la popa pornohaci. Ia legatura cu el..... lovite-ar Cristos cu ciocanu-n cap, sa-ti pice tărîța din creer.
 5. Card MicroSD

  Cauta un alt card, mai rapid, de preferinta de clasa 10. Astea se intampla cand camera video incearca sa scrie flux video rapid pe un card lent, cu viteza mica.
 6. New critical vulnerability on Intel

  Oricum, sunt dificil de exploatat astea, nu orice copil de flood le poate exploata. Mie personal imi convine, deoarece sigur vor scadea preturile la procesoarele afectate. Aia care sunteti pe windows, si vreti sa va documentati, aruncati un oki aici
 7. script kiddies

  Daca exista plangere prealabila, vor fi amendati (parintii lor, ce plm de amenda sa primeasca un minor) insa nu prea se apuca nimeni sa cerceteze spargeri de vps-uri pe care sunt servere de cs. Trebuie sa priceapa toata lumea ca si politia/parchetul are resurse limitate, si nu le irosesc pe cacaturi de 2 bani.
 8. Pisi asta cred ca stie sa sparga doar bani si sa suga.Daca am inteles bine, asa i-au si prins, pisi a facut cumparaturi, si si-a lasat datele de contact pe amazon, si i-au inhatat in Anglia prima data, apoi i-au supravegheat si porumbeii au venit in Romania. Aici sunt detalii, cu arestarea. Aia minau in apartament dupa btc cu placi video, se vad rig-urile in clip.
 9. Program rulat in vmware fusion

  Modifica .exe-ul sa dezactivezi protectia.
 10. 1-Wire® | iButtons challenge

  Nu doar locuinte, ci si la hotel merge schema. Te cazezi acolo o zi, si cand pleci golesti toate camerele de pe etaj. Plm, doar suntem rrom-ani.
 11. 1-Wire® | iButtons challenge

  Pai altfel cum să ciordești și tu ceva?
 12. Infractiuni informatice

  Sa tot stai in Romania, sa te inscrii intr-un partid si sa devii parazit bugetar.
 13. Foarte simplu. - Daca este ceva instalat in telefon, faci asa: Dezactivezi la telefon datele mobile, il conectezi la un wireless si monitorizezi/interceptezi traficul de date de pe telefon. Vezi ce si unde transmite, etc. Oricum, cred ca te depaseste asta. Pe de alta parte "mama" nu il poate da in judecata asa, pur si simplu, trebuie sa faca plangere la politie, aia sa ancheteze, sa faca un dosar penal, iar procurorul la finalizarea cercetarilor sa trimita infractoru` in judecata, cu "mama" ca parte vatamata. - daca sunt plantate microfoane in casa, este mai greu. apelezi la o firma privata sau la SRI, da te taxeaza aia la greu. L.E. cap de pluta, daca monitorizezi traficul, vezi unde uploadeaza datele, si prin extrapolare vezi ce aplicatie are instalata. apoi, dupa ce stii deja ce cauti, te apuci de cautat in telefon, insa nu vei reusi nimic, ca esti cap de pluta, habar nu ai despre computere, programe, aplicatii android, etc, nu ai cunostiintele tehnice necesare, nu ai software-ul necesar, nu ai nimic. Du-te si ia-ti o sticla de cola si o punga de snaks-uri si mai baga o partida de dota.
 14. [Cumpar] mail-uri UK, DE, de preferinta targhetate

  Tu esti orb? Postul este din 2015, de atunci am ajuns deja mumie. L.E. : scuze, deci vezi. nu esti orb, esti chior! :))))))
 15. Investitii in Cryptocurrencies

  Aproximativ la fel fac si eu, cu mentiunea ca voi vinde doar atat cat sa dublez suma investita, pornind de la urmatoarele premise: 1 - am "multiplicat" banii investiti, si nu am stringenta nevoie de cash acum 2 - intrucat pe viitor va creste dificultatea de minare, si noi mineri/noi placi video eficiente pentru mining nu prea mai apar in 2-3 ani.... sunt greu de minat alti btc noi 3 - inca 2-30 valuri de atacuri cu cryptere gen wannacry, si inca cateva arestari genul asta , in contextul luptei globale impotriva evaziunii fiscale, + cateva mici razboaie, ajunge btc la 50k in 10 ani.
×