Jump to content

jreister

Active Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

jreister last won the day on February 21

jreister had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About jreister

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bă nene :))). Unu, de vreo trei luni de zile îmi dai mesaj, ba că vrei aia, ba că aialaltă, nici tu nu știi. Nu am avut timp de Skype, ți-am răspuns acuma. Nu era nevoie să faci dispute. Poți să-ți iei bănuții înapoi.
 2. Pt un singur proiect, va dau mai multe detalii pe PM. Am nevoie de cineva care sa lucreze saptamana asta si cealalta la ceva, nu e foarte complicat. EDIT: Deci. Am un script care ruleaza pe un vps cu debian 9, ma rog, asta e mai putin important: genereaza.php are un form cu POST care trimite catre generate.php generate.php ia datele alea din POST, si trebuie sa genereze un fisier .html din ele, bazat pe template.php template.php trebuie sa fie un HTML de baza, dar in care sa intre niste date (nume, prenume) preluate din requestul initial. Dupa asta, am nevoie de: 1. Implementare MySQL cu o baza de date in care sa fie stocate toate datele astea. 2. Posibilitatea de editare mai tarziu a acelor variable, de ex, am stocat documentul 1.html generat, mai tarziu sa il pot edita, adauga chestii noi, salva. 3. Pentru fiecare contract generat, e deja un modul cu AJAX care executa in spate un shell_exec() si genereaza PDF din acel HTML. E nevoie sa se potriveasca cu versioningul. Intri pe DB-ul cu documente generate -> trebuie buton de genereaza -> executa acel AJAX script -> salveaza PDF-ul in acelasi director. 4. https://github.com/szimek/signature_pad - Asta, implementata la generare. Trebuie ca acel signature sa fie salvat mai intai ca si .png sau .jpg si dupa sa faca parte din HTML-ul generat. Codul e scris de mine si e functional si nu prea, nu stiu. E nevoie practic de un generator de contracte. Mie imi trebuie doar template-ul bootstraped, cu acele functii. Multumesc.
 3. jreister

  Hello

  Te fuți, fă?
 4. Omu zice ca {insert_leading_politic-class_here} e cam aceeasi indiferent de nume si protestul il faci la aeroport, cu bilet doar dus. Da la un nivel mai psycho asa.
 5. jreister

  Cărți PDF

  O să updatez pe măsură ce mai descarc/citesc altele. Building Serverless Applications with Python - ISBN 978-1-78728-867-6: https://compassionate-hopper-2a9e26.netlify.com/BuildingServerlessAppPython.pdf Expert AWS Development - ISBN 978-1-78847-758-1: https://compassionate-hopper-2a9e26.netlify.com/ExpertAWSDevelopment.pdf
 6. jreister

  Vremea

  Foarte tare
 7. Salut, ceva pe MySQL/in legătură cu DBA? Mi-ar fi de mare ajutor. Mersi!
 8. Tu ești la avatar? Sănt interesat.
 9. 1. Plătești un programator. 2. Cauți pe Google.
 10. Deci ai postat aici, după care ai căutat pe Google și surpriză! ai găsit rezolvarea acolo în 10 minute. E frumos să te afli în treabă?
 11. Eu nu m-as baza pe contabilitate digitala. E mai ok sa gasesti un contabil bun la tine in oras. Eu tot 150 lei dau pe luna, dar stiu ca daca e de un control sau ceva, am pe cine sa sun si sa vina, nu doar un e-mail pe un site. Pai nu stiu, eu am varianta free. Contacteaza-i si tu si vezi.
×
×
 • Create New...