Jump to content

OrIaX

Active Members
  • Posts

    329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by OrIaX

  1. Salut am de vanzare full database cu nume prenume adresa cnp telefon dupa caz. Astept OFERTE serioase prin PM. Multumesc. abis astra basf bg2 bgdraw bgupdate2 bgupdate3 bigottibg bramac british bugtrackerbc cez cielo cocacola comfortbg cora dior dunhill easysms eve fingroup fundatia_alexandrion generali generali_chestionar generali_leads generalicomp generaliemails generalimacheta generalistorage generalitemp glade goldenPages gwm horde hp hp_care_pack hs2 interactions ipb kapa kent kentbkp kentcnp2010 kenttest2 kinder landbrokers laroche maguay mbg_wp meganews mex_infoline mhmbgcrm microsoft_bkp milka_starcom mlm mobexpert mobexpertbg mosulmeu mycar nanotek news_alexandrion news_bk news_ciuc news_clickdeal news_desperados news_heineken news_musicguru news_silva newsmex nidaprofesional niveafr niveamen nutriday nzbkp onecatalogue oracle pallmallcnp panasonic pedigree pedigree_bg petonline phpcollab phplistdb phpmyadmin plach pm2010 pmimp poiana pontIO povastest premivolutia publicbet rca_generali rcagroupama redempt renault renault_bkp renodraw resurseasbis retina_pedigree retina_whiskas retinaw rogue rompetrols shop smsrep snickers sos spectrocom stanley stanley2 stanley3 symantec taskfreak tewacho ukconnect whirpool whiskas_bg wizz wpbg xerox
  2. Multumesc pt feedback. Ai o opinie. O respect. @others nu stau 24/7 pe rst. raspund cat de repede pot cu scuzele de rigoare. PS Milioane de mailuri de romania nu am. dar daca strang o cantitate suficient de mare va anunt.
  3. Nu fac eu pretul pt a evita discutiile inutile. Spuneti cat vreti cat oferiti si daca e rentabil pt amandoi ne apucam de treaba.
  4. Foloseste liste free de pe net. Spor si bafta!
  5. Vand liste de mailuri la comanda. Spuneti tara nr de mailuri si pretul care il oferiti. Tot ce vand e verificat no spam traps ho hard bounce. Totul este unic.
  6. @old school Dacii si Romanii (jocul din carton), CIP, HC 90 (cu stocare pe caseta audio), HC 91 (cu stocare pe 5"25), internet prin dial-up, si evident +++ ATH 0 (pt cunoscatori) + toate de mai sus... sunt mai batran + antrenamente de 4 ori pe sapt. @new school acces rapid la tehnologie si la informatie, o libertate mai mare de miscare, oportunitati mai multe decat acum 20 de ani Concluzie: fiecare perioada are + urile si - urile ei. Importante sunt alegerile si personalitatea fiecaruia. Clar new school nu o sa mai prinda vremurile trecute dar si ei vor devenii old school peste 20 de ani.
  7. OrIaX

    [VAND] Emailuri

    Aici ceri mailuri ale persoanelor care folosesc ebanking .... parca era in TOS chestia asta Persoane care folosesc siturile de vouchere se rezolva dar cu varsta si targhetate pe orase... asta e comanda grea spre imposibila dar daca reusesc asa ceva iti dau un semn...
  8. OrIaX

    [VAND] Emailuri

    De aia s-a dus totul pe pula aici, o gramada de "destepti" si de "smecheri". Vreti totul gratis si aveti impresia ca nimeni nu e mai destept ca voi. De dragul discutiei: Ai vrea si totul pe la 15 20 de lei? * ironic N`am chef de polemica.
  9. Vand emailuri fresh targetate pe categorii/nise. Toate sunt fresh si dump-ul e facut la comanda. Postati aici cererile voastre. (daca nu am pe stoc dureaza maxim 24 de ore). Nu sunt mailuri luate cu crawlere sau programe de genul.
  10. Cati dintre voi ati fii interesati de un Crupter FUD? Cati dintre voi ati fi dispusi sa platiti pt un Crypter FUD? Cat ati fi dispusi sa platiti pt asta si in ce variante?
  11. si plata cum o faci? posteaza toate detaliile tranzactiei.
  12. Am nevoie de un web-designer cu experienta pt un proiect mai mare. Cine se baga lasati niste date de contact.
  13. bun de invatat vrei sa inveti dar de stiut ce stii pana la ora asta? ca sa scrii alplicatii trebuei sa stii cel putin un limbaj de programare BINE, ca sa scrii exploituri trebuie mai intai sa intelegi si sa recunosti o vulnerabilitate sa o descoperi sa o poti reproduce si sa automatizezi procesul. chestiile astea nu se invata intr-o luna 2, 5 , 9 dureaza mult mai mult. Din ce stiu eu aici nu e Rst-School e rstcenter ... pune maina citeste invata vino cu intrebari pertinente si vei fi ajutat.(nu prea vad eu sa se intample asa dar fie). @cla1992 Call spoofing pote sa insemne de la rahatul ala de Blover (aplicatie pt tlefoane mobile) pana la VOIP spoofing sau simcard cloning . La ce iti trebuie si la ce te referi mai exact + in ce stadiu esti tu la ora actuala?
  14. http://rstcenter.com/forum/21316-28gb-de-carti-pdf.rst http://rstcenter.com/forum/20032-5-gb-ebooks.rst unul dintre ele?
  15. din datele pe care le-ai dat ... se calculeaza lungimea exacta a parolei. Exemplu 9... dupa care se incearca brute doar pe lungimea de 9. Doar o teorie, daca am gresit , begod, corecteaza-ma.
  16. pentesting / audit is pot permite doar corporatiile mari care au de pierdut grav de pe urma vulnerabilitatilor (astia sunt highrollers) . pestisorii astia mici care au si ei un site de 3 lei facut de fanica de la 2 (no offence daca e un fanica pe aici) nu au de ce sa caute solutii pt sanitizare. Eg. Oracle lucreza la sediul din Bucuresti la o noua metoda de a interactiona cu database-ul (nu intru in detalii). nu au partea de networkin/online pusa la punct. un copil se joaca aiure si gaseste o vulnerabilitate in site pe care o posteaza la show off pt a prii laude de cel mai bun utilizator de dumpere SQL . un baiat istet vede vulnerabilitatea se apuca sa o exploateze ia acces total la server principal vede la ce se lucreaza si "imprumuta continutul" pe care or` ii face full disclosure or il valorifica la o alta companie. de aici Oracle poate pierde muti bani investit in proiectul respectiv. Astea ar fii modelul companiilor care ar apela la pentesting nu un site de anunturi de pe care iei 5000 de mailuri pt spam. Iar companiile multinationale apeleaza la pentesteri consacrati nu la un grup nou pe piata. Discutiile pe tema asta pot continua la infinit. Sfatul meu: incearca singur la inceput iar cand ai nevoie de ajutor (mai multe proiecte simultan) cauta "asociati". Inca un motiv pt care nu merge treaba asta in romania: firmele relativ mari care ar fii potential clienti au un sysadmin care este consultat daca este nevoie de asa ceva iar romanul din orgoliu va spune NU (iar in mintea lui va fi: ce pula mea? vin atii vad gaurile din sistem + cei 10T de Porn si imi pierd locul de munca). Iar lucrurile profi se fac atat remote cat si la "domiciliul clientului" Sunt sceptic dar daca reusesti sa vii cu un plan solid si il si pui in practica "JOS PALARIA IN FATA TA"
  17. e complet pachetul? vine cu militie cu mascarici si cu tot tacamul? pffff
  18. nu are decat 2 luni postu` Old 04-12-2009, 07:53 AM praf si pulbere
  19. sau sa dea "disable" la toata armata (nu stiu exact termenu folosit in joc)
  20. sa dea atacuri automate aleatorii
  21. nu poti sa te caci in gustu` omului , dar te poti caca in gura lui sa ii schimbi gustul
  22. YouTube - Ameno Pro - www.avsasitesi.com va ramane in istorie. a reprezentat ceva. dar e o pierdere doar pt fani si pt pasionatii genului. spre exemplu Elvis a fost regele rock`n`roll-ului dar pe mine nu ma misca cu nimic. in schimb page, hendrix, chiar si santana sau kirt sunt mult peste el, din punctul meu de vedere. poate ca nu prea au sens lucrurile care le spun eu acum dar deh` e vara e cald e sete mare AMENO
  23. OrIaX

    La la la

    Sa fi sanatos si fericit La multi ani ! dar asta e gravvvvvvvvvvvvvvv rau: "Fie ca ingerii sa-ti calauzeasca pasii pe poteca vietii si echilibrul sa fie secretul fericirii tale"
  24. .... si te inchini la printuri digitale cu Iisus o rugaciune nu exista? ca vad ca un "decalog +4 "exista on topic: astea sunt de pe vremea internetului prin dial-ul (vezi 12) +++ATH0
  25. OrIaX

    Show off

    de cand s-a reactivat sectiunea de show off 99.9% este SQLi . In Romania nu poti sa postezi conturi fara ca parolele sa fie schimbate , orice lucru pe care il faci si il postezi la show off este luat de altul si insusit . Subscriu si la ideea lu` Pax dar si ce spune loki spune bine
×
×
  • Create New...