Jump to content

XmLmX2

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XmLmX2

  1. E text diferit. Mai exact, e sub formatu': Text=213131, unde textul este acelasi, dar cifrele sunt diferite. Daca ai reusi sa faci o aplicatie ar fi perfect.
  2. Dau si eu niste invitatii moca celor care au nevoie, da' totusi nu va bateti joc de ele. Am asa: -2 pe TorrentLeech -1 pe Docspedia -1 pe Freeshon.tv -1 pe CzTeam Care vrea sa-mi dea PM cu motivu' si mail.
  3. Noroc baieti. Stie careva vreun program care imi permite sa modific o anumita linie din mai multe fisiere txt? De exemplu: am 10 fisiere, si vreau ca pe linia 3 sa scrie la toate "Test", se poate? Daca da, cum?
  4. Dar majoritatea posteaza pe site-uri ca nu accepta plati pentru bonusuri in jocuri. Crezi ca mai comenteaza ceva daca vad ca am PFA?
  5. M-am interesat azi putin si revin cu niste informatii pentru cei ce s-ar putea afla in situatia mea pe viitor. Cica nu exista lege care sa interzica comercializarea de bonusuri in jocuri, atata timp cat nu sunt jocuri de noroc. De asemenea, majoritatea firmelor de plati prin SMS nu accepta aceste metode, motivul fiind multa frauda in trecut. (asta spun si eu din ce am aflat azi discutand cu diversi si diverse) Daca mai aveti informatii despre acest subiect chiar va rog sa postati.
  6. Din ce m-am interesat acum despre ONG tre' sa ai firma legala pentru a o inregistra, etc. Nu prea cred ca se incadreaza.. Cat despre fortumo sau alte plati de genu, sunt hoti pe fata aia, nici jumate' din plata nu ti-o dau.
  7. Salut baieti. Ma intereseaza niste detalii despre plata prin SMS pentru o comunitate de jocuri. Sa vand chestii de pe serverele de jocuri si sa primesc banii prin SMS, prin diferite servicii gen mobilpay, pana mea. M-am interesat putin pe net si am vazut ca pentru a avea contract cu ei tre' sa ai ori firma inregistrata, ori PFA. Acum intrebarea mea e: daca ma duc si-mi fac un PFA, pot sa-mi fac contract cu o firma de genul si sa primesc plati prin sms linistit pentru chestii vandute in jocuri? (admine CS, iteme Minecraft, etc)
  8. Multumesc pentru urari. daNNy, sunt anul I, abia am trecut de primul semestru, am facut mai mult programare C/C++, putina structura generala a calculatoarelor si matematica. Vad ca pe semestru' doi se axeaza mai mult pe matematica.. Si din ce stiu eu, programare web voi face in anul II, iar in anul trei incepem grafica..
  9. XmLmX2

    salut

    Eu, spre deosebire de Dark. te sfatuiesc sa te axezi pe Web, daca esti mai comunicativ. Daca iti place sa lucrezi cat mai mult singur si te pricepi la matematica, da, programarea este un punct forte. (nu zic ca programatorii C/C++ sunt incuiati, dar in programarea web comunici mai mult.. cel putin asta e parerea mea) Oricum, domeniul IT e mare si nimeni nu iti pune restrictii de a invata, cel mai bine e sa iei cate putin din fiecare si sa-ti alegi ceea ce-ti place. Pana atunci, bine ai venit!
  10. Salut. Poti sa-mi dai un PM cu o metoda de contact, sa vorbim pe un chat? (skype, yahoo, gmail, ceva..)

  11. Stau pe RST de ceva vreme si m-am gandit ca e momentul sa ies si eu "la lumina". Am citit diverse articole si am observat o chestie foarte interesanta in legatura cu acest forum. Desi sunt multi tampiti prezenti, pustani care vor sa ajunga hackarasi, sunt si destui baieti cu capul pe umeri, care m-au impresionat prin modul de gandire. Cand citeam la inceput forumul, vedeam cum diversi foloseau un limbaj d-asta.. mai vulgar, sa zic asa si ma gandeam "ce dracu' ma?". Acum am observat ca la capitolul securitate si in special hacking (70% dintre nou veniti asta cauta, zic eu) limita de limbaj doar incurajeaza prostii la rau. Parca il scutura mai bine cand il troglodesti putin si ii dai un sut in cur online. Dar lasand asta, nu o sa dezbat eu acum cine stie ce teorii si filozofii, cel putin nu in topicul asta. Numele real e Marius, fac 20 de ani anu' asta si sunt la o facultate de informatica. Nu am cine stie ce cunostinte, stiu putin din C, C++, PHP, MySQL, HTML si CSS. Ideea principala pentru care stau aici si postez in acest moment o reprezinta dezvoltarea cunostintelor. Nu vreau sa ajung "hacker", dar vreau sa invat cam tot ce se poate despre securitatea Web. Astea fiind spuse, va salut si sper sa auzim doar de bine!
×
×
  • Create New...