Jump to content

inimini

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by inimini

  1. abosami2000	I will review your website on Alexa and Google Plus for 2.00 $	10-Jan-2012 14:17:17	 1.60 $

    :D macs am primit o comanda de la unu cu un site in araba :)) de ce numai 1.60 daca ai zis ca e free? mersi oricum ;) ar trebuii sa pui un chat sau un forum acolo ca sa vorbim ca oricum daca e free cine cumpara o sa prefere acolo decat sa ia teapa.

  2. digitacore nu fii invidios ca nu vrea decat sa ajute si nu vad nimic ascuns in asta.

    da MACS am inteles acum si scuze daca nu am fost atent. tu vrei sa ajuti pe toata lumea si ai tot respectu dar sper sa inteleaga si altii ca toti avem de castigat din asta. succesul sitului inseamna si dorinta celorlalti sa isi promoveze ofertele pe net nu doar sa muncesti tu in campanii pe banii tai.

  3. Link Exchange Network

    VoltRank

    Nu pot sa spun mai mult decat zic iei in videoul de pe HOME... i-am incercat pe unul din site-urile mele si chiar merita.

    Daca stiti ceva mai mult decat mine...

    ...in seara asta google a facut update la PR si mi-a trecut un blog de 2 luni la PR1. Inteleg ca sau saturat si aia de la volt de muishtii nerabdatori care tot scot pluginu sufletului, macar cu iei am facut peste 10000 de PRIME CLASS volts de pe alte 2 bloguri de ale mele si am inceput cu iei acum 2 luni odata cu blogul ala si cu ceva timp inainte sa postez aici. = peste 1000 de backlinkuri PRIME pe pagini sau domenii de PR0-5

    @Macs YOU ROCK! am ajuns si eu pe prima pagina cu un blog de 2 luni :D e de jde mii de ori mai tare voltu ca oricare site am incercat

    Imi explica si mie cineva care e diferenta intre Daily Limit si Overall Limit? cred ca de aia nu se vad linkurile pe toate paginile din rapoarte dar tot nu am inteles daca are vreo legatura cu optiunile alea.

    ps: am 7000 volti de vanzare. oferte pm

  4. daca ne monitorizeaza si pe noi ar fi fain:

    " Attack discussions on this forum increased over the four-year period of analysis, growing an average of 157% year over year between 2007 and 2010.

    The most discussed topics in this forum from June 2010 to June 2011 were PulA/PizDa attacks, with 22% of discussions, followed by Muie injections, which comprised 19% of all discussions.

    25% of discussions from June 2010 to June 2011 focused on "clasa 1" hacking, with members devoting 6% of their time sharing "cum s-o FuT pe mata" tutorials and discussing basic methodologies, indicating a strong, steady interest from new talent. "

×
×
  • Create New...