Jump to content

inimini

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by inimini

  1. abosami2000 I will review your website on Alexa and Google Plus for 2.00 $ 10-Jan-2012 14:17:17 1.60 $ macs am primit o comanda de la unu cu un site in araba de ce numai 1.60 daca ai zis ca e free? mersi oricum ar trebuii sa pui un chat sau un forum acolo ca sa vorbim ca oricum daca e free cine cumpara o sa prefere acolo decat sa ia teapa.
  2. wtf tocmai am primit o comanda de 2$ >< Pending Incoming Payments ------------------------------------------ falguni1 I will review your website on Alexa and Google Plus for 2.00 $ 08-Jan-2012 19:20:41 [COLOR="#00FF00"]1.60 $[/COLOR]
  3. digitacore nu fii invidios ca nu vrea decat sa ajute si nu vad nimic ascuns in asta. da MACS am inteles acum si scuze daca nu am fost atent. tu vrei sa ajuti pe toata lumea si ai tot respectu dar sper sa inteleaga si altii ca toti avem de castigat din asta. succesul sitului inseamna si dorinta celorlalti sa isi promoveze ofertele pe net nu doar sa muncesti tu in campanii pe banii tai.
  4. At trebuii sa fie gratis featured si in director macar la inceput si pentru baietii din rst Rusinica plm.
  5. asteptati asteptati si o sa va imbogatiti.adfly nu mai plateste ca altadata si nici nu mai merge sa treci de pe adfly pe linkbucks sau altceva:)
  6. nu va mai certati ma ca oile! bine ca nu intru prea des pe aici ca ma iau de cap cu rasu Simple $10- $20 a day - Black Hat Forum Black Hat SEO e o metoda buna si am incercato dar m_am lasat de ea ca nu prea mai am timp asa mult.
  7. interesant! a facut cineva pana acuma vreun ban cu iei? dovezi? si macs, daca se inghesuie toata lumea pe proxiurile alea cred ca nu mai ia nimeni nici un ban ca or sa intre toti cu acelasi ip
  8. @Macs YOU ROCK! am ajuns si eu pe prima pagina cu un blog de 2 luni e de jde mii de ori mai tare voltu ca oricare site am incercat Imi explica si mie cineva care e diferenta intre Daily Limit si Overall Limit? cred ca de aia nu se vad linkurile pe toate paginile din rapoarte dar tot nu am inteles daca are vreo legatura cu optiunile alea. ps: am 7000 volti de vanzare. oferte pm
  9. daca ne monitorizeaza si pe noi ar fi fain: " Attack discussions on this forum increased over the four-year period of analysis, growing an average of 157% year over year between 2007 and 2010. The most discussed topics in this forum from June 2010 to June 2011 were PulA/PizDa attacks, with 22% of discussions, followed by Muie injections, which comprised 19% of all discussions. 25% of discussions from June 2010 to June 2011 focused on "clasa 1" hacking, with members devoting 6% of their time sharing "cum s-o FuT pe mata" tutorials and discussing basic methodologies, indicating a strong, steady interest from new talent. "
  10. Ori e din sistem asa cum spune toata lumea ori e din mufa de la calc(aia de pe placa de baza) sa fie dezlipita sau cu probleme desi e putin probabil. La fel verifica sa nu fie alt dispozitiv pe default, daca ai drivere nvidia se intampla sa iti schimbe anumite dispozitive audio de pe default(rar,am patin la un laptop cu hdmi)
  11. pizd@.mersi pt pont max. am vazut la multe situri ca au scriptu jos de tot in pagina si nu stiu cum pl sal pun decat in body apare.
  12. lai cumparat tu macs? cool! si de ce e inchis? mersi ca mi-ai returnat banii totusi
  13. danke man. de o mie de ori mai tari ca automaticbacklinks si te primesc usor.
  14. @Mod daca nu am deschis bine... sorry... Sal´tare RST! Tocmai am cumparat WPRobot si acuma nu stiu toate firmele de afiliere de acolo si la care sa ma afiliez si daca merita. Poate cineva sa confirme care sunt cele mai bune firme pentru afiliati? Am gasit pe un torrent asta feedelicious,com si vreau s stiu daca e scam. THNX!
×
×
  • Create New...