Jump to content

cots

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cots's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Da-mi PM cu adresa de Skype si o sa vb mai multe acolo
  2. Cum spune si titlul caut referali pentru PPI Metodele de promovare : Bundle : Unde bagati numele softului dumneavoastra , versiunea si link-ul de descarcare. 2 landing page-uri + link direct de download. Content locker VIDN PLAYER softul site-ului (doar acesta momentan) , se poate promova prin : Auto Download, Direct Download si TopBar Widget Plata Platile se fac in Paypal , Payonner , Wire pe data de 07 a fiecarei luni. Paypal - minim 10$ Payoneer - minim 20$ Wire - minim 100$ Pentru userii interesati ofer suport + metode de promovare , daca sunteti cat de cat familiarizati cu site-urile de genul PPD sau CPA atunci va fi foarte usor. Caut oameni seriosi care sa se tina de treaba nu doar sa fure metodele de promovare. Cei care vor sa stea degeaba si sa faca bani nu au nici o sansa. Daca va surade ideea inregistrati-va aici : Installaxy si dati un PM cu numele inregistrat + un YM sau Skype ca sa va pot ajuta. Pentru alte intrebari puteti posta aici sau prin PM.
  3. Nu cred ca pot, am limita anuala de 3300$ iar din aceasta suma mai pot primii doar 87$...
  4. Banii pe care ii primesc eu sunt de pe un site PPD...suporta doar Paypal si Payoneer
  5. Am sunat dar degeaba...am stat pe fir 7 minute si nu m-a bagat nimeni in seama...
  6. De asta imi era frica, ca o sa dureaze mult, am mai vorbit si cu altcineva de pe alt forum si mi-a spus ca la el a durat doar 48 ore...
  7. Salut , contul meu de Paypal este limitat la $3,300.00 USD pe an. Din cei $3,300.00 USD am mai ramas doar cu $84.77 USD ceea ce inseamna ca mai pot primii doar $84.77 USD . Am trimis copie de pe buletin si o copie de pe o facura de utilitati dar inca nu mi-au ridicat limita iar in seara asta sau cel tarziu maine o sa primesc o plata de peste 300$... Ceea ce nu stiu eu este : Cand imi vor ridica limita? Ce se va intampla cu diferenta de la 84$ pana la 300$ ?
×
×
  • Create New...