Jump to content

candy___

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by candy___

  1. Sunt unele soft-uri care iti downloadeaza direct filmul de pe youtube sau din alte parti sub format .avi sau .wma, aceste softuri fiind facute pentru cei care nu se pricep sa faca din .flx in .avi :D

    Cum ar fi http://vixy.net/ :) Ajunge sa cauti pe youtube ce vrei sa descarci , ii iei linkul ex :

    si sa-l bagi unde scrie URL :) dupa acea alegi la CONVERT TO cum vrei sa salveze (avi 4 windows , mov 4 mac , mp4 4 ipod , 3gp 4 mobile si mp3 audio ) Start and wait :D

    Si mai era ceva sa nu uit :) de multe ori dupa ce dai start o sa ramana "conecting to the server" si nu se mai conecteaza , atunci trebuie sa dai "cancel" si dupacea iar "start" :) bafta . :)

  2. Nemessis wrote: Distractia:

    Ai admin si poti folosi comanda de clexec? O poti folosi si in felul urmator (dau ca exemplu amx mod dar functioneaza si pe admin mod):

    - amx_clexec nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)

    - amx_clexec nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)

    - amx_clexec nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)

    La adminmod sunt urmatoarele comenzi:

    -admin_execclient nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)

    -admin_execclient nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)

    -admin_execclient nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)

    Distractiv :P

    De asemenea poti folosi si :

    admin_execcall "cd eject" ( le deschide la toti )

    e.t.c....

    :oops:

  3. freeman , si eu am facut o gramada de servere si de multe ori in dadea cate o eroare . Am avut si eu probleme cu no won steam , nu e chiar asa de importat din simplul motiv ca merge si fara el doar ca nu pot intra pe server playeri care nu au steam . In acest caz poti face 2 lucruri :

    1 - Incerci sa iei no-won-steam.zip de pe o alta adresa -> http://files.filefront.com/no+won+steamzip/;6635171;/fileinfo.html si il extragi in C:\HLDS . Daca o sa iti apara aceeasi problema folosesti a 2'a metoda .

    2 - in loc de Patch-uirea serverului pentru a accepta clienti NOSTEAM

    Deschidem no-won-steam.zip pe care l-am downloadat la inceput si ii extractam continutul in C:\HLDS . Apoi din acelasi command prompt scriem comanda:

    Code:

    cd C:\HLDS

    sp nowon.s swds.dll

    Faci asa :)

    Descarci http://rapidshare.com/files/83870198/swds.rar.html care il salvezi unde vrei , ii dai extract , intri in C:\HLDS , sterge "swds.dll" si punel noul swds.dll.

    Atat :) Mie mi'a mers sper ca sa-ti fie de ajutor .

    Have fun .

  4. Sunt Candy :) , practic siteu pentru a invata ceva si pentru ca imi place . Sunt multe lucruri care se pot face asa usor , ajunge sa pui un pic de creer . Dar singur nu ai cum sa inveti , asa ca sper sa invat ceva de la voi :) bafta in cintinuare .

  5. mi'a dat un prieten compu sa'i formatez windowsu cu CD'u meu , i ' lam formatat i'am bagat windowsu meu totul in ordine , cnd deschid imi spune prostia aia ca am 30 de zile sa accivez windowsu :( CD'u e original shi am shi serialul la el da nusjtiu unde sa'l pun :( daca ma poate ajuta cnva sa acctivez windowsu asta plz :(

×
×
  • Create New...