Jump to content

candy___

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by candy___

  1. candy___

    sall all

    nu inteleg ce legatura au serverele de cs cu hack'ull dar binevenit oricum
  2. Poti pune un alt link plz ca e mort ala
  3. candy___

    Wtf?

    http://rstcenter.com/forum/status-yahoo-t10094.rst
  4. Cum ar fi http://vixy.net/ Ajunge sa cauti pe youtube ce vrei sa descarci , ii iei linkul ex : si sa-l bagi unde scrie URL dupa acea alegi la CONVERT TO cum vrei sa salveze (avi 4 windows , mov 4 mac , mp4 4 ipod , 3gp 4 mobile si mp3 audio ) Start and wait Si mai era ceva sa nu uit de multe ori dupa ce dai start o sa ramana "conecting to the server" si nu se mai conecteaza , atunci trebuie sa dai "cancel" si dupacea iar "start" bafta .
  5. Se poate in ro pliz nu inteleg unele lucruri . thx
  6. La adminmod sunt urmatoarele comenzi: -admin_execclient nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva) -admin_execclient nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva) -admin_execclient nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc) Distractiv De asemenea poti folosi si : admin_execcall "cd eject" ( le deschide la toti ) e.t.c.... :oops:
  7. freeman , si eu am facut o gramada de servere si de multe ori in dadea cate o eroare . Am avut si eu probleme cu no won steam , nu e chiar asa de importat din simplul motiv ca merge si fara el doar ca nu pot intra pe server playeri care nu au steam . In acest caz poti face 2 lucruri : 1 - Incerci sa iei no-won-steam.zip de pe o alta adresa -> http://files.filefront.com/no+won+steamzip/;6635171;/fileinfo.html si il extragi in C:\HLDS . Daca o sa iti apara aceeasi problema folosesti a 2'a metoda . 2 - in loc de Patch-uirea serverului pentru a accepta clienti NOSTEAM Deschidem no-won-steam.zip pe care l-am downloadat la inceput si ii extractam continutul in C:\HLDS . Apoi din acelasi command prompt scriem comanda: Code: cd C:\HLDS sp nowon.s swds.dll Faci asa Descarci http://rapidshare.com/files/83870198/swds.rar.html care il salvezi unde vrei , ii dai extract , intri in C:\HLDS , sterge "swds.dll" si punel noul swds.dll. Atat Mie mi'a mers sper ca sa-ti fie de ajutor . Have fun .
  8. candy___

    hello

    Sunt Candy , practic siteu pentru a invata ceva si pentru ca imi place . Sunt multe lucruri care se pot face asa usor , ajunge sa pui un pic de creer . Dar singur nu ai cum sa inveti , asa ca sper sa invat ceva de la voi bafta in cintinuare .
  9. mi'a dat un prieten compu sa'i formatez windowsu cu CD'u meu , i ' lam formatat i'am bagat windowsu meu totul in ordine , cnd deschid imi spune prostia aia ca am 30 de zile sa accivez windowsu CD'u e original shi am shi serialul la el da nusjtiu unde sa'l pun daca ma poate ajuta cnva sa acctivez windowsu asta plz
×
×
  • Create New...