Jump to content

zblink

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Zmeul zmeilor
  • Location
    In jungla
  • Interests
    Dezorientat
  • Occupation
    YM spammer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zblink's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. zblink

    Parola arhiva

    Am incercat cu bruteforce dar dureaza o vesnicie. Am incercat mai multe softuri gasite pe net, fara succes. Partea buna e ca pot muta arhiva de pe zip pe rar si invers. Partea proasta e ca am ajuns la capatul rabdarilor.
  2. zblink

    Parola arhiva

    Am o arhiva zip parolata in care se afla un pdf. Exista vreo metoda sa scot pdf de acolo? Am incercat mai multe programe, fara succes.
  3. A mai incercat cineva sa downloadeze ceva de pe torrente si nu a patit nimic?
  4. Tocmai a fost la stiri, mai multi romani amendati pentru asa ceva. Intrebarea mea: un proxy sau VPN bun isi fac treaba?
  5. zblink

    strong dc

    Pot sa folosesc in voie strong dc nu? Am auzit la cineva ca si-a luat amenda ca a folosit programe de genul, folosind si upload si download. Deci unde e buba? Sa il folosesc sau nu? Sa pun sau nu la share?
  6. zblink

    Probleme vplay

    Inseamna ca e problema de la ei. Sunt unele episoade care imi pornesc, altele nu. Asta e, ma uit doar la cele care merg ca nu am chef de scandal azi. Edit: Solutia e alt site de seriale, ca sunt cacalau maria sa. De ce ma complic eu nu stiu
  7. zblink

    Probleme vplay

    De exemplu am incercat sa vad filmul asta: Star Trek: The Next Generation Sezonul 5 Episodul 15 Daca poate cineva sa verifice daca la el porneste, il rog frumos, ca sa stiu sa fac scandal sau nu.
  8. zblink

    Probleme vplay

    La mine imi apare ecranul negru ca se incarca si atat. Mai au si playerul ala de kkt, puteau sa puna si ei unul gen youtube.
  9. zblink

    Probleme vplay

    Proxyul merge, insa filmul tot nu se incarca. Are cineva vreo idee?
  10. Am probleme cu vplay.ro, nu se incarca nici un film, si ma gandeam poate merge prin proxy. Imi poate recomanda cineva un proxy bun free?
  11. Vreau sa ma lamuresc in privinta unui lucru. M-au tot ametit legile de genu big brother, acta si alte minuni, si vroiam sa stiu daca patesc ceva daca downloadez un film de pe internet sa ma uit la el in momentul de fata?
  12. zblink

    Multi account

    Logat de pe proxy, dau accept la schimbul jucatorului si totusi imi da eroare asta: Not Found The requested URL /ml/offers.pl was not found on this server. Apache/2.2.16 (Debian) Server at germany.3proxy.de Port 80 Optiuni debifate din proxy: remove scripts. Optiuni bifate: include form, accept cookies, show images, show referer, rotate13, base64, strip meta, strip titles, session cookies. Am incercat tot felul de servere si hotspot shield. Nu a mers nimic. NU mai stiu ce sa fac!
  13. Imi poate explica cineva ce inseamna SSL 3 si TLS 1 respectiv 1.1 si 1.2 de la security protocols?( preferences - advanced - security). La fel si toate minunile alea de la details, ca nu inteleg la ce se refera.
  14. zblink

    Multi account

    Mutumesc de ajutor. Pana la urma am rezolvat.
×
×
  • Create New...