Jump to content

alphexx

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alphexx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. alphexx

    Fun stuff

    Lucretiu Patrascanu s-a inscris in PSD si chiar a dat numele unei statii de metrou. Bravo! https://expirebox.com/download/c418facb1676a58bda09a3919977ce5c.html
  2. Nu am multe postari aici, dar citesc regulat acest forum si m-am gandit sa va aduc la cunostinta o intamplare. Sunt abonat al Telekom Romania - serviciu de telefonie mobila si beneficiez de un oarecare trafic de internet mobil - o greseala enorma sa ma abonez la aceasta companie Accesam, pana astazi, internetul mobil printr-un proxy server tinut acasa, folosind cunoscutul Squid Proxy Server. Azi, Telekom Romania mi-a blocat accesul total la Ip-ul serverului meu. Foloseam acest proxy pentru blocarea reclamelor de pe site-uri si pentru web cache. Nu ma deranjeaza atat de mult blocarea Ip-ului respectiv, cat metoda miseleasca abordata de companie, fara a ma anunta in prealabil sau macar sa-mi puna in vedere sa renunt in a folosi acest proxy. Oricum, contractul cu Telekom Romania mi-a expirat si sunt foarte hotarat sa ma portez intr-o alta retea de telefonie mobila, de aceea nici nu am cerut imformatii suplimentare la Relatii Clienti vis a vis de aceasta problema. In concluzie , aviz amatorilor care folosesc proxy pe internetul mobil al Telekom sau celor care au de gand sa adopte aceasta varianta - veti avea o mare surpriza! Odihneasca-se-n pace Telekom Romania! Amin!
  3. Serverul cu carti moro.mooo.info si-a schimbat adresa. Aceasta este: ftp://kjb.ro cu aceleasi date de logare. Dowload placut!!!
×
×
  • Create New...