Jump to content

xx01

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xx01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Caut baietzi pt Craigslist care sa posteze.Asigur nr de comcast,socksuri si tot ce e nevoie.Doar cine stie cu ce se mananca sa ma contacteze in PM
  2. Cumpar 30-50 $ in Liberty Reserve doar de la useri seriosi cu posturi si vechime. Astept pretul vostru pt 30-50 $ in Liberty Reserve.
  3. Cumpar LR doar de la useri cu posturi multe pe rst si cu vechime vreau 40-50 $ in LR astept pretul vostru pentru suma asta
  4. xx01

    Scanner Nologine

    Nu ofer tata nimica am zis.. nu mai ofer bani.. cine vrea sa dea scan de nologine sa posteze link aici..
  5. xx01

    Scanner Nologine

    Am incercat sa pun al RST Market Nytro dar sta prea mult la aprobat,d-aia am postat aici fiind Off Topic poti discuta despre orice,sau gresesc? Daca poti sa-mi aprobi postul la RST Market care e acelasi si sa-l stergi pe asta.. sau cum crezi ca e mai bine.
  6. Postez la Off Topic pentru ca se aproba mai repede ca la RST Market. Caut un scanner pentru nologine,cine are si vrea sa il posteze aici ii multumesc anticipat.Cine vrea sa faca trade astept PM cu ce are nevoie si dak pot il ajut. Multumesc.
  7. Caut si eu un scanner pentru nologine.Care vrea sa il posteze ii multumesc anticipat.Care vrea trade,astept PM cu ce aveti nevoie si dak am va ajut fara probleme. Multumesc.
  8. FearDotCom ai si scanner pt nologine de dat?
  9. Voi va datzi seama ce avere fac astia cu cate 10 euro 100 euro pe luna? doamne mare ti-e puterea
  10. cel mai bine.. eu am dovezi ca i-am trimis banii..
  11. SlickG(alcool2much@yahoo.com) este mare tzepar.I-am trimis 150EUR pt un scanner smtp.host.com,user@host.com,pass si nu l-am mai vazut de atunci.Ce tari sunt astia de ard de cate 5-6 milioane asa.. nu cumparatzi nimic de la el ca arde nu va da nimic!! Va datzi seama ce fericire pe capu lui cu 6 mil in buzunar?
  12. xx01

    CL autoposter

    e cu usere?sau simplu?
  13. smtp-uri de trimit MILIOANE DE MAILURI? nu prea cred.. dupa 1-2k mailuri se duc astea scanate cu pop3 by darker etc
  14. Si anume de unde se cumpara smtp-urile astea de trimit milioane de mailur inbox?
  15. Imi place ca esti un husen de gara.. de halta.. de cum vrei s-o iei preferabil in funduletz..mi-a fost si lene sa citesc ce te-ai agitat tu sa tastezi pe aici.. amaratule.. beshi.. ca nu meriti nici muie.
×
×
  • Create New...