Jump to content

danny_by

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    biella,italia
  • Interests
    internet
  • Occupation
    sofer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danny_by's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. 16/02/2008 23.22.17 Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern 194.50.57.7 UDP 1434 17/02/2008 2.39.32 Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern 117.75.223.160 UDP 1434 Asta imi tot arata firewallul de la kaspersky. Imi poate explica cineva ce se intampla si ce e de facut? Multumiri anticipate.
  2. Nu stiu daca asta ar fi solutia cea mai indicata dar am instalat messenger 9 varianta beta si vad ca nu mai face figuri, merge bine acum. totusi eram curios ce se intampla cu varianta initiala , virusi, malware.....
  3. Salutare, ajutati-ma va rog cu un sfat ca nush ce sa fac cu mess yah, dau clic pe X ca sa-l dau jos in bara si intr-o secunda apare iar on-top, este chiar enervant, daca vreau sa scriu ceva sau sa citesc o pagina de net nu pot ca imi apare lista de mess pe ecran, vreau sa dau sign off si reusesc doar dupa mai multe incercari deoarece imi dispare fereastra. Va multumesc si astept sfaturi.
  4. Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema, si anume in fiecare zi primesc 2-3 mesaje instant pe yahoo mess de la id-uri necunoscute si cu toate ca le dau la toate ignore tot vin mesaje de la alti si alti useri. Folosesc yahoo mess 8.1, antivirus+ firewall kaspersky internet security 7 si nu gaseste nimik trojan sau virus. Calculatorul ruleaza pe win vista, dar si pe celalat calculator care ruleaza pe win xp la fel primesc aceste mesaje pe acelasi id. Cum pot rezolva problema asta fara a schimba id-ul de mess? Va multumesc si daca ma poate ajuta cineva....
  5. ..nu radeti de mine dar nu prea ma pricep la chestiile astea. ms
  6. Salutare, vroiam sa va intreb daca cunosteti cumva vreun program care sa ma anunte daca cineva foloseste linia mea de internet. Precizez ca am internet prin linia telefonica de la Alice Adsl si am montat separat un wireless pt a renunta la cablurile de legatura intre modemul alice si notebook. Treaba este ca laptopul meu vede prin wirelessul sau integrat toate retelele din bloc, si asa cum vad eu alte retele asa pot vedea si ei , si vroiam sa stiu daca exista vreun program care 1 data instalat sa ma anunte daca imi foloseste cineva linea de internet chiar daca reteaua mea este protejata de o parola. Va multumesc si astept raspunsuri, daca exista. Mii de multumiri.
×
×
  • Create New...