Jump to content

crazywolf

Active Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Occupation
    Pc ,job
  • Interests
    Hacking
  • Biography
    Nu stiu frate ce sa scriu aici ... n-am idee :))
  • Location
    pa`mata

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

crazywolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. LINK : HERE Te inregistrezi ( te rog ajuta-ma si pe mine, inscriete pe link de referal , dupa dai enter now si selectezi 3 gameri mari ai timpurilor, dupa selectezi seria de jocuri ce iti place, dupa chestia cu jocurile,dai like si gata. Totul dureaza doar 3 minutele ... strangi 50 prieteni pe linkul tau si primesti tricou, nu e greu ..
  2. Up. Nimeni ? Accept si domenii neinregistrate etc.
  3. Da,poti. Deocamdata doar ala de 100$ e valabil...totusi aceste cupoane se cumpara din cate stiu,asteptam stoc nou.
  4. Vand cont AMAZON,are 30$ in cont. Astept oferte prin PM sau aici.
  5. I s-a mai intamplat cuiva,habar n-am de ce...Rar se intampla asa ceva.. Si eu am intampinat o problema,s-a rezolvat in 5 minute. VA ASTEPT CU REGISTER !!!
  6. Update: Am deblocat un voucher de 20$,totul a fost OK ! Nu mai arat dovada,nu mai fac 1000 poze la fiecare payout. LINK : https://flikgift.com/?r=WNvGMi
  7. Are livrare in toata lumea. Nu mai postati mesaje negative,le raportez deoarece eu nu ma bag in topic-urile voastre sa le stric.
  8. DOVADA : View image: amazon EDIT: Ora 20:38: Am activat cuponul pe Amazon si totul a decurs bine,in 2 secunde am primit banii in cont,vin instant. + Am editat primul post.
  9. Puteti castiga cupoane amazon de: 10$ / 20$ / 50$ si 100$ [ ASTA PENTRU AMAZON ] Pe langa amazon mai sunt si altele... Inregistrare pe : SITE Va rog sa va inregistrati mai sus,ma ajutati foarte mult. Apoi va logati cu FACEBOOK si dati click pe Rewards si configurati altele si aduceti oameni sa se logheze pe link-ul vostru cu facebook... Pentru 10$ = 10 oameni Pentru 20$ = 10 oameni Pentru 50$ = 10 oameni Pentru 100$ = 10 oameni Totul este foarte simplu. DOVADA : http://postimage.org/image/ugm4x9lb5/
  10. Poate cineva nu vrea sa citeasca tot asa ca am scris de 2 ori pentru ca unii nu stiu ce e acelasi lucru.
×
×
  • Create New...