Jump to content

NewStyle

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NewStyle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. NewStyle

    buletin

    am sute de buletine dar pentru pokerstrategy sunt unuseless , mai nou cer poza facuta cu buletinul langa cap si doar daca esti prea bun in photoshop ii pacalesti
  2. de curatat ii curatat bine ... la pasta m-am uitat mai e acolo destula am sa incerc sa schimb sursa apoi revin cu detalii. Multumesc pentru ajutor.
  3. salut am si eu problema asta , mi se stinge calculatorul cand este mai solicitat , de exemplu vizionez un film pe 1080p sau pornesc un joc doar in unul din cazurile astea am patit sa se stinga dintr-o data dupa 2-3 min ca si cum s-ar lua curentul. Din experienta personala ma gandesc sa nu fie dus in cap ceva de pe placa de baza sau sursa sa fie pe duca . Am pus toate componentele mele pe alta placa de baza si aici ma refer la placa video , rami , hard , sursa si mergea ata , pe placa mea se tot stinge , am eliminat o parte din posibile cauze deci mai ramane placa de baza si procesorul , sau eventual sursa care nu mai poate sa alimenteze si procesorul meu de 5800+(pe cealalta placa folosita era de 3200+). Astept raspunsul vostru.
×
×
  • Create New...