Jump to content

VDubG

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VDubG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. VDubG

    Buna seara.

    ramaneti ma voi cu rstcenteru vostru .. daca ma adresez cu ^^ ma adresez pt ca imi permit si pentru ca vreau .. stergeti topicu si dati-mi ban .. tot romani cu capu mare ramaneti .
  2. VDubG

    Buna seara.

    si inca ceva , sunteti niste copii alterati ma . aveti grija cu belegit ^^
  3. VDubG

    Buna seara.

    ba voi sunteti nemancati ma ... duty , cu ce ma dau eu mare ? m`am uitat prin posturile de bun venit .. la majoritatea am vazut ca urmatorul post era . ai cunostinte ? sti sa faci ceva ? plm .. eu am zis direct te bagi in seama ca musca la cacat .. e o treaba intre mine si xteutzu , bun care e faza? .. inchideti topicu ca se face piata aici pana la urma . xteutzu vb prin pm . si da duty te injur ca te legi asa de mine fara motive .. pot sa mai iau -1 punct .. plm .. ps: xteutzu daca sunt din caracal cum de stiam pe mess mai demult id`u tau si din ce oras esti si pe cine bati in scoli ? gandeste ... gandeste ...si nu i`am zis ca il iau din casa i`am zis sa se potoleasca cu batutu prin scoli .. inchideti topicu .. nu schimb nici identitate nici nimic .. si nici nu amenint . arata-mi tu unde am amenintat ..
  4. VDubG

    Buna seara.

    bine v-am gasit .. ma bucur ca nu e plin de struti ca xteutzu pe aici . se trezeste el sa inceapa o cearta .. gura matii
  5. VDubG

    Buna seara.

    draga xteutzu iti aduci aminte cand te lingeai la cur ca nu erai cuminte , erai un emo de cacat ce urcai torrente pe o platforma de wordpress ? ma minteai ca mata cu tacto sunt hackeri si ca te obliga sa inveti si tu ? ma rugai frumos sa iti postez pe cacatu ala de blog torrente . incercai sa imi dai trojene si dupaia ma intrebai de script la hns . aduti ma aminte ce ai fost , copil cacat la cur. vin aici ca un om normal si dau de boschetari emonei .. si pula mea daca acu 3 ani aveam 23 , cum de esti sigur ca am acu 17 ? si internetu nu e mic da esti tu prea prost si inca speri la cacat , terminatule , alteratu dreacu .
  6. Buna seara , ma numesc Gabi , in urma cu ceva timp , cam un an am facut parte din comunitatea Doxsters care sa stins brusc .. erau certati cu cei din belegit din cate am inteles eu si cred ca ei le-au pus capac. Oricum , ma pricep nitel la imprastiat keyloggere , putin sql injection , mh .. asa o tocanita din toate . si nitel php .. si visual basics ( foarte putin ) .. sper sa ne intelegem nah .. sanatate si virtute . later edit : sunt din caracal.
  7. Vand stealer steam , creeatie proprie in visual basics ( dau inclusiv proiectul ) . 10$ . 5e96f409ea942037be52c4c447b872d4.png ast pm.
  8. Salut , sunt nou pe rstcenter , sunt inca un kidd/o , am facut parte si din comunitatea doxsters care din motive "necunoscute" brusc sa prapadit. . . o mica prezentare , acum o intrebare am : credeti ca e posibil sa scot niste banii in plus cu un website scam ? Ceva gen PTC , sa postez niste payment proofs false , cativa useri falsi care logic au comenturi false despre cat de bun este acel site.. sper sa ne intelegem bine , tinand cont ca nu sunt cu capu mare. .. sanatate.
×
×
  • Create New...